Prodej, chata, 26 m2 , okres Kladno

1 550 000 Cena včetně provize a právních služeb
Lokalita
Okres Kladno
Obec
Ulice skryto
Informace o nabídce
Číslo zakázky 1095
Datum vložení 28.06.2024
Datum aktualizace 30.06.2024
Zděná chata s bazénem, Vinařice
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
RESPEKT finanční a realitní spol. s r.o.
Všechny nabídky kanceláře (3)
Informace o kanceláři
fullname: email: fname: phone:

Popis nemovitosti

Zděná chata s bazénem, Vinařice

Oáza klidu v dosahu městské dopravy s obrovským potenciálem? Samozřejmě.

Exkluzivně. Dovoluji si Vám nabídnout ke koupi zděnou chatu, umístěnou na vlastním pozemku o výměře 455 m2 v oplocené zahradní kolonii pod Vinařickou horou.

K dispozici jsou 2 místnosti, každá s plochou 11,7 m2: horní s možností instalace kuchyňské linky (nábytek k. linky je k dispozici a je součástí prodeje), se samostatným WC s umyvadlem, a dolní (podlaha z travertinové dlažby, prkenný strop), vhodná díky stabilní příjemné teplotě v létě jako ložnice. Chata byla rekonstruována: vyměněny vstupní dveře, okna, elektroinstalace, omítky, podlahy (dlažba), SDK podhledy s bodovkami, toaleta s umyvadlem.

Podle platného územního plánu obce Vinařice je možné stavbu zvětšit o podkroví a dalších 14 m2 zastavěné plochy (např. o koupelnu) pouze na ohlášku stavby. Ohlášení stavby na úřadech zajistíme. Jsme také schopni zajistit velmi schopného řemeslníka na přístavbu příp. nástavbu chaty, za jehož kvalitu práce ručíme.

Chata je napojena na elektřinu, sezónní vodu, odpad je sveden do septiku. Na příslušném úřadu byla podána žádost na vrtanou studnu, projekt a hydrogeologický posudek ke zřízení studny jsou součástí ceny. Podle zkušeného proutkaře se jedná o lokalitu vydatnou na vodu v možností zřízení vrtané studny v malé hloubce. Zdroj pitné vody s kontrolovanou kvalitou vody je také k dispozici několik minut chůze v rámci chatové oblasti.

Přidanou hodnotou nabídky je nadzemní bazén s příslušenstvím (písková filtrace, plovák na tablety, schůdky, kartáč k údržbě, aj.). Bonusem je altán, ve kterém si můžete vychutnat svoji ranní a odpolední kávu. Téměř rovinatá zahrádka je z velké části oplocená, krytá živým plotem, nabízí možnost zřízení záhonů, výsadby okrasných nebo užitkových dřevin. Příjezd do chaty je umožněn díky spoluvlastnickému podílu na přístupové cestě v kolonii. Ideální místo k relaxaci.

Chata je vzdálena cca 3 minuty jízdy od obce Vinařice, kde pohodlně pořídíte všechny nákupy. Vedle vstupních vrat do zahrádkářské kolonie je umístěna autobusová zastávka linky 616 - Vinařice zahradní kolonie (Slaný - Třebichovice - Vinařice - Kladno).

V případě financování kupní ceny chaty z výnosu prodeje svojí nemovitosti, např. bytu, garáže, pozemku, Vám smluvně garantujeme rezervaci chaty do doby prodeje Vaší nemovitosti.

Máte-li zájem o velmi klidné místo k relaxaci v dosahu městské dopravy s obrovským potenciálem, přijďte na prohlídku.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena objektu
1 550 000
Poznámka
Cena včetně provize a právních služeb
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
1095
Datum aktualizace
30.06.2024
Poloha objektu
Samostatný
Druh objektu
Cihlová
Dispozice
2 pokoje
Zastavěná plocha m2
16
Užitná plocha m2
26
Plocha parcely m2
455
Počet garáží
Elektřina
Elektro - 230 V
Zástavba
Rekreační
Topení
Lokální elektrické
Doprava
Silnice, MHD
Popis objektu
Kategorie
Typ domu
Přízemní
Stav objektu
Velmi dobrý
Odpad
Septik
Průkaz energetické náročnosti budovy
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry
Poloha zadaná inzerátem je obec