Prodej, rodinný dům, 108 m2 v Úněticích, okres Praha-západ

VybavenýVybavenýsmíšenásmíšená
8 900 000 neplatíte provizi!
Lokalita
Okres Praha-západ
Obec Únětice
Ulice Rýznerova 40 / 25
Informace o nabídce
Číslo zakázky RF 0525
Datum vložení dnes
Datum aktualizace dnes
Víceúčelový RD 5+2kk - Únětice
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
phone: email: fname:

Popis nemovitosti

Víceúčelový RD 5+2kk - Únětice

Bydlení pro rodinu, dvougenerační bydlení, dva oddělené byty k pronájmu, bydlení spojené s podnikáním, samostatnou kancelář nebo provozovnu ... to všechno a mnohem více Vám umožní tento dům v ulici Rýznerova, v centru Únětic, v okrese Praha-západ.

Na první pohled se může zdát malý, ale až si ho pořádně projdete, tak teprve zjistíte, co všechno se s ním dá dělat!

Ještě před pár měsíci byl dům užíván jako dva oddělené byty. Obě patra totiž mají i samostatné vstupy z ulice a dají se tedy používat zcela nezávisle na sobě tak, že se jejich uživatelé vůbec nemusejí potkávat.

V přízemí domu je zádveří, poměrně velký obývací prostor s kuchyňským a jídelním koutem, malá ložnice, velká koupelna a schody do patra. Celkem zhruba 52 m2 užitné plochy.

Na obývací prostor navazuje terasa za domem (cca 40 m2), ohraničená poměrně vysokou skálou a zdmi, která Vám poskytne naprosté soukromí. Tento koutek pozemku, stejně jako celá zadní část domu čeká na své oživení. A dá se z něho vytvořit krásná oáza klidu, pohody, stínu i slunce! Ano, slunce sem i přes hloubku terénu částečně svítí celý den.

Horní patro domu je rozděleno na zádveří, místnost s kuchyňským koutem, dva pokoje, koupelnu a galerii. Celkem zhruba 56 m2 užitné plochy. I horní patro má svou terásku (cca 14 m2).

Prakticky jsou to dva byty v jednom domě. Takže když budete chtít, aby se Vám část peněz z koupě domu vrátila, můžete jedno patro klidně pár let pronajímat. A nebo si v patře udělat byt a v přízemí prostor k podnikání. Možností je tu spoustu!

Spodní patro je totiž vhodné třeba i pro kavárničku, obchůdek, kancelář, dílnu ... cokoliv budete potřebovat. Zrovna tu kavárničku bych si tu dovedl představit! I s teráskou za domem.

Jasně, že ten dům potřebuje nějakou práci a investici! Ostatně jako každý starý dům. Vy teď ale můžete získat slušnou částku z programu dotací "Oprav dům po babičce".

Každopádně se to vyplatí! Protože budete mít dům v centru Únětic, kde se vůbec nežije špatně! Kromě celkem čilého společenského dění a různých spolků tu je mateřská školka, pro větší děti lesní školka, 1. stupeň ZŠ, obchody, vyhlášený Únětický pivovar s restaurací (a všelijakými akcemi) a různé možnosti kam za přírodou nebo sportem. No a když Vám to nebude stačit, do Prahy je to odsud kousek. Autem i autobusem. Ten mimochodem staví 100 m od domu.

Abyste zjistili veškerý potenciál tohoto domu, je nejlepší se přijet podívat osobně, podrobně si ho projít a promyslet, jak byste si ho co nejlépe přizpůsobili pro Vaše potřeby. Tak se dlouho nerozmýšlejte a domluvte si termín. Budu se na Vás těšit!

Virtuálně se můžete domem projít zde: https://my.matterport.com/show/?m=F7Eg6ecPsZx

PENB třída G.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena domu
8 900 000
Poznámka
Neplatíte provizi!
Poplatky
Včetně poplatků
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
RF 0525
Datum aktualizace
Dnes
Poloha objektu
řadový
Druh objektu
Smíšená
Umístění objektu
Centrum obce
Dispozice
5 a více pokojů
Vybaveno
Ne
Zastavěná plocha m2
83
Užitná plocha m2
108
Plocha parcely m2
204
Počet podlaží objektu
2
Počet garáží
Elektřina
Elektro - 230 V
Zástavba
Obytná
Telekomunikace
Internet
Topení
Lokální elektrické
Doprava
Silnice, MHD, autobus
Komunikace
Asfaltová
Plocha sklepa m2
3
Počet sklepů
1
Plocha zahrady m2
45
Rok kolaudace
2006
Popis domu
Kategorie
Druh domu
Typ domu
Patrový
Stav domu
Dobrý
Voda
Voda - dálkový vodovod
Odpad
Kanalizace
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
G - Mimořádně nehospodárná (příloha)
Vyhláška
264/2020 Sb.
Spotřeba
734 kWh/m² za rok
Zobrazit další parametry Skrýt parametry