zpět

Prodej, pozemek, 648 m2 , okres Brno-venkov

Stavební parcelaStavební parcela
7 999 000 Cena je včetně právního servisu a provize RK.
Lokalita
Okres Brno-venkov
Obec
Ulice skryto
Informace o nabídce
Číslo zakázky 054
Datum vložení včera
Datum aktualizace včera
Stavební pozemek s projektem rodinného domu 4+kk s dvojgaráží
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
phone:

Popis nemovitosti

Stavební pozemek s projektem rodinného domu 4+kk s dvojgaráží

Hledáte stavební pozemek ke klidnému rodinnému bydlení a zároveň potřebujete mít město Brno na dosah? Pak je tento stavební pozemek přímo pro Vás.

Nabízíme Vám ke koupi stavební pozemek o celkové výměře 648 m² s detailně propracovaným projektem k výstavbě podsklepeného přízemního rodinného domu s obytným podkrovím. Jedná se o pozemek s parc. č. 253/1 v katastrálním území Velatice. Území, na kterém je stavební záměr plánován, se nachází na svažitém terénu klidné okrajové části malebné obce Velatice v okrese Brno - venkov. Klidná ulice nabízí výhled do zeleně a polohu mimo hlavní dopravní komunikaci. Pozemek má obdélníkový tvar a jeho uliční šíře činí 15,4 metrů.

Popis projektu stavby rodinného domu:
Architektonické řešení stavby respektuje charakter okolní zástavby. Dům je umístěn ve svahu a svou podzemní částí se do něj zařezává. Návrh stavby rodinného domu počítá s dispozicí 4+kk s terasou a bazénem. V suterénu se nachází garáž pro dva osobní automobily, koupelna, skladovací a technické místnosti. V přízemí najdeme hlavní obytný prostor, který je otevřen až po střechu a ložnici s velkou šatnou a koupelnou. Na obytný prostor navazuje rozlehlá terasa. V podkroví se nachází klidová část se dvěma pokoji, šatnou, koupelnou a galerií. Výtvarné řešení domu je založeno na různém sklonu střech. Do ulice má dům tradiční sklon střechy - cca 45°, do zahrady mírný sklon - 22°.
Užitné plochy: suterén - 98,4 m², přízemí - 96,3 m², podkroví - 52,8 m². Celková užitná plocha domu tedy činí 247,5 m². Zdrojem tepla pro vytápění a ohřev teplé vody rodinného domu dle projektu bude tepelné čerpadlo země-voda. Průkaz energetické náročnosti budovy B - velmi úsporná. Navržená stavba je v souladu s územně plánovací dokumentací.

Obec Velatice leží asi 10 kilometrů východně od Brna na přechodu Drahanské vrchoviny a Dyjsko-svrateckého úvalu. V obci funguje mateřská škola, kulturní dům s hostincem a obchod. Dřívější škola je dnes sídlem obecního úřadu a velmi činné místní knihovny. Velatice provozují vlastní vodovod. V obci od roku 1896 působí TJ Sokol a Sbor dobrovolných hasičů založený v roce 1908. Konají se zde tradiční Anenské hody, předvánoční koncerty, plesy, ostatky. Obec pečuje o zlepšení životního a zejména přírodního prostředí. V atraktivní přírodní památce Velatická slepencová stráň, vyhlášené k ochraně již v roce 1951, kvetou krásné a vzácné rostliny, jako například Koniklec velkokvětý, Kosatec nízký či Pryskyřník illyrský.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena pozemku
7 999 000
Poznámka
Cena je včetně právního servisu a provize RK.
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
054
Datum aktualizace
Včera
K dispozici od
25.06.2024
Umístění objektu
Klidná část obce
Elektřina
Elektro - 230 V
Doprava
Dálnice, silnice, autobus
Komunikace
Asfaltová
Datum nastěhování
25.06.2024
Popis pozemku
Kategorie
Druh pozemku
Pro bydlení
Celková plocha m2
648
Voda
Voda - dálkový vodovod
Odpad
Kanalizace
Průkaz energetické náročnosti budovy
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry
Poloha zadaná inzerátem je obec