Prodej, pozemek, 1237 m2 , okres Praha-západ

Stavební parcelaStavební parcela
cena u makléře
Lokalita
Okres Praha-západ
Obec
Ulice skryto
Informace o nabídce
Číslo zakázky 12919
Datum vložení včera
Datum aktualizace včera
Stavební pozemek na Kněžívce
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
phone: fullname:

Popis nemovitosti

Stavební pozemek na Kněžívce

O stavební pozemky v obci Tuchoměřice, nacházející se v těsné blízkosti hlavního města, je stále obrovský zájem. Ptáte se proč?
Odpověď je jednoduchá: pěkné okolí uprostřed polí, lesů, údolí s Únětickým potokem, malebný ráz obce, místní společenský život, dobrá občanská vybavenost a snadná dopravní dostupnost.
Díky svému strategickému umístění na okraji Prahy-Západ, občanské vybavenosti a skvělé dopravní dostupnosti, je tato lokalita ideální pro všechny, kdo hledají klidný život v dosahu velkoměsta.

Právě teď máte šanci pořídit si stavební pozemek v nově vznikající vilové zástavbě v ulici Opuková v katastrálním území Kněžívka. Pozemek má ideální obdélníkový tvar, je rovinatý a jeho rozloha činí 1.237 m². Připojení na elektřinu, vodovod a kanalizaci je již připraveno na hranici pozemku. Maximální zastavitelnost pozemku, včetně zpevněných ploch, činí dle územního plánu 35 % jeho celkové rozlohy. Tento parametr vám poskytuje dostatek prostoru pro váš vysněný rodinný dům a krásnou zahradu.

Proč jsou Tuchoměřice dobrou volbou?
Blízkost Prahy: Život v příměstské obci blízko hlavního města vám nabízí kombinaci klidu vesnice a pohodlí velkoměsta. Můžete si užívat výhody klidného prostředí, aniž byste se museli vzdát blízkosti metropole.
Občanská vybavenost: V obci se nachází základní a mateřská škola, což ocení rodiny s dětmi.
Nákupní a zábavní centrum POP Airport: Toto centrum je doslova co by kamenem dohodil, a nabízí širokou škálu obchodů a zábavních možností.
Blízkost letiště Václava Havla Praha: Pouhých pár minut jízdy autem vás dělí od mezinárodního letiště, což je výhoda pro ty, kdo často cestují.
Dopravní dostupnost: Dálnice D7 a Pražský okruh. Rychlá a pohodlná doprava do Prahy i dalších částí České republiky je zajištěna díky blízkosti těchto důležitých dopravních tepen.
MHD: Zastávka MHD s přímými spoji na stanice metra Nádraží Veleslavín, Bořislavka nebo Zličín je v pěší vzdálenosti, takže se do centra Prahy dostanete rychle a pohodlně i bez auta.
Pozemek je volně přístupný.

Nezmeškejte tuto příležitost a kontaktujte mne ještě dnes! Váš nový domov může být právě v Tuchoměřicích.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena:
cena u makléře
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
12919
Datum aktualizace
Včera
Umístění objektu
Okraj obce
Doprava
Dálnice
Komunikace
Asfaltová
Popis pozemku
Kategorie
Druh pozemku
Pro bydlení
Celková plocha m2
1237
Odpad
Kanalizace
Průkaz energetické náročnosti budovy
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry
Poloha zadaná inzerátem je obec