Prodej, rodinný dům, 161 m2 v Liberci, okres Liberec

VybavenýVybavenýcihlovácihlová
21 999 000
Lokalita
Okres Liberec
Obec Liberec
Ulice Na Skřivanech 790
Informace o nabídce
Číslo zakázky 0036
Datum vložení 22.07.2024
Datum aktualizace 22.07.2024
Rodinný dům s neuvěřitelnou zahradou v Liberci
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
fname: email: phone:

Popis nemovitosti

Rodinný dům s neuvěřitelnou zahradou v Liberci

Ráno se projít do lesa, kávu si vypít v dokonalém soukromí dechberoucí zahrady… a do práce v centru to mít 5 minut jízdy. Sníte o klidném nadstandardním bydlení v nejžádanější liberecké lokalitě? Přijeďte se podívat na tenhle rodinný dům do Starého Harcova.

Nabízím vám rodinný dům s dispozicí 4+1 a výměrou 161 m2. Dům má dvě patra a stojí na obrovském pozemku 2912 m2. Skládá se z obývacího pokoje, kuchyně, 3 pokojů, 2 koupelen a technické místnosti. Na zahradě je bazén a letní domek se saunou, nechybí garáž a 2 krytá stání s wallboxem.

Dům stojí v mírném svahu a hlavními dveřmi tak projdete přímo do 2. patra. Tam na vás čeká obývák, kuchyně, dvě ložnice a první koupelna.

V obývacím pokoji s výměrou 40 m2 si užijete nejen dokonalou rodinnou pohodu, ale i dokonalý výhled – okna do zahrady jsou totiž přes celou zeď. A až zatoužíte po přímém kontaktu s přírodou, stačí udělat pár kroků a jste na terase.

Kuchyně s nadčasovou linkou a vestavěnými spotřebiči je umístěná přes chodbu. V patře jsou dvě ložnice se samostatnými vstupy a koupelna s vanou a WC.

Do přízemí sejdete po točitém schodišti z obýváku. Hned vedle schodiště je technická místnost s prostorem na pračku i sušičku. Na druhém konci chodby je umístěná třetí ložnice – tam můžete uložit své hosty nebo přesunout dospívající děti toužící po soukromí. K ložnici patří vlastní koupelna se sprchou a WC, takže nikdo nemusí běhat do patra.

Z chodby se dostanete také do garáže. Za deštivých dnů tak projdete suchou nohou z auta rovnou do domu. S parkováním nebudete mít problém, ani pokud vlastníte slušný vozový park. U domu jsou dvě krytá parkovací stání s wallboxem pro elektroauto nebo hybrid.

Jestli vás něco opravdu uchvátí, je to zahrada. Vzrostlé stromy se vám postarají o dokonalé soukromí, večerní skleničku si vypijete v absolutním klidu. Třeba u jezírka s výhledem na les. Celé léto můžete strávit v bazénu se slanou vodou a jakmile se ochladí, prohřejete se v sauně. Ze zahrady je přímý vstup do lesa a na louku – ranní procházky nebo venčení tak budou ještě příjemnější.

Technické parametry
Dům prošel v letech 2021–2022 rekonstrukcí. Vytápí ho nový kondenzační kotel a je napojený na veřejný vodovod a kanalizaci. Na střechu byla doplněna izolace, proběhla výměna části vazníků, zateplení, oplechování a hromosvodu. Na střeše garáže s kompletně novými rozvody a vraty je příprava na FVE.
O příjemné klima se stará ekvitermní regulace a přenosný vnitřní termostat. Okna mají předokenní žaluzie a speciální vrstvu, která udržuje v interiéru příjemnou teplotu i v létě. O bezpečí se stará kamerový systém a alarm. Bazén má systém na slanou vodu a tepelné čerpadlo.
V roce 2019 byla vypracována architektonická studie přístavby – dům si tak můžete klidně ještě zvětšit.

Celkové měsíční náklady na provoz jsou 8 800 Kč. V nákladech se počítá s měsíční zálohou na plyn 4 400 Kč, měsíční zálohou na elektřinu 2 500 Kč a s měsíční zálohou na vodu 1 900 Kč.

Více informací naleznete na webu realitní kanceláře.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena domu
21 999 000
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
0036
Datum aktualizace
22.07.2024
Poloha objektu
řadový
Druh objektu
Cihlová
Umístění objektu
Klidná část obce
Dispozice
1 pokoj
Vybaveno
Částečně
Zastavěná plocha m2
145
Užitná plocha m2
161
Plocha parcely m2
2912
Počet podlaží objektu
2
Počet garáží
3
Plocha bazénu m2
19
Počet bazénů
1
Rok kolaudace
1990
Popis domu
Kategorie
Druh domu
Typ domu
Přízemní
Stav domu
Velmi dobrý
Voda
Voda - dálkový vodovod
Odpad
Kanalizace
Plyn
Plynovod
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
C - Úsporná (příloha)
Vyhláška
78/2013 Sb.
Spotřeba
142 kWh/m² za rok
Zobrazit další parametry Skrýt parametry