Pronájem, byt 4+kk, 93 m2 v Stochově, okres Kladno

GarážGarážVybavenýVybavený1. patro1. patro
28 500 / měsíc
Lokalita
Okres Kladno
Obec Stochov
Ulice Václava Ulmana 166
Informace o nabídce
Číslo zakázky 0686
Datum vložení 24.07.2024
Datum aktualizace 24.07.2024
Rodinný dům 4+kk | 93 m2 a předzahrádka 75 m2
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
fname:

Popis nemovitosti

Rodinný dům 4+kk | 93 m2 a předzahrádka 75 m2

DŮM JE VYBAVEN KUCHYŇSKOU LINKOU - NENÍ OBSAŽENO VE STÁVAJÍCÍ FOTODOKUMENTACI

Nabízíme k pronájmu krajní řadový rodinný dům, který představuje jedinečnou příležitost k novému bydlení. Nyní máte možnost stát se hrdým nájemníkem moderní a úsporné nemovitosti v klidném prostředí města Stochov s vlastním kusem zahrady o rozloze 75 m2.

Dům je rozdělen do celkem 3 podlaží. První podlaží je věnováno velkorysé garáži, ve které pohodlně zaparkujete 2 osobní automobily. Zbývající 2 podlaží jsou věnována obytné části. Benefitem je také cca 13 m2 velký půdní prostor, který je vhodný pro ukládání méně frekventovaných sezónních věcí a zařízení. Díky své dispozici a celkovému uspořádání je tato nemovitost vhodná také pro alternativní využití jako skladové prostory, kanceláře nebo kombinaci obytného a komerčního využití.

Tato novostavba, postavená v roce 2023, nabízí moderní bydlení s veškerým komfortem a energetickou účinností. Dům je vybaven elektrokotlem a podlahovým vytápěním - PENB hodnocení B - což znamená velmi úsporný provoz.

Dům je nabízen k pronájmu bez vybavení interiéru a vy tak získáte možnost vytvořit si bydlení, které bude plně odpovídat vašim potřebám a vkusu. Dům je vybaven vkusnou kuchyňskou linkou - není zobrazeno ve stávající dokumentaci.

Město Stochov je známé svou společenskou atmosférou a nabízí mnoho zajímavých památek a volnočasových aktivit. Ve městě najdete například skatepark, fotbalový stadion, sportovní centrum a nespočet dětských hřišť. Největším lákadlem v okolí je nádherný Zámek Lány a Lánská obora. Nezáleží, kterým směrem se rozhodnete jít, malebné kouty místních lesů vás nikdy nepřestanou udivovat.

Důležitou výhodou této lokality je také výborná dopravní dostupnost - Stochov leží nedaleko dálnice, což umožňuje rychlé spojení s Prahou. K tomu nepřehlédnete nedalekou železniční zastávku.

Nechte se okouzlit touto jedinečnou nabídkou a staňte se součástí komunity Stochova. Těšíme se na vaši návštěvu a ochotně vám poskytneme další informace o tomto úžasném domě.

MAHOON je připraven Vám vyřídit nejvýhodnější financování nemovitosti a také její následnou správu a pronájem. Umíme připravit komplexní řešení v oblasti financí – pojištění, investice, finanční analýzu a s tím související unikátní životní plán prosperity.

Pro více informací kontaktujte tým MAHOON.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena nájmu
28 500 / měsíc
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Pronájem
Číslo zakázky
0686
Datum aktualizace
24.07.2024
K dispozici od
31.07.2024
Druh objektu
Smíšená
Umístění objektu
Klidná část obce
Vybaveno
Ne
Užitná plocha m2
93
Plocha parcely m2
93
Počet podlaží objektu
3
Celková podlahová plocha m2
93
Počet garáží
2
Ostatní
Vlastnictví převod
Topení
ústřední elektrické
Doprava
Vlak, dálnice, silnice, autobus
Komunikace
Asfaltová
Plocha zahrady m2
75
Datum nastěhování
31.07.2024
Popis bytu
Kategorie
Číslo podlaží v domě
1
Dispozice bytu
Vlastnictví
Stav bytu
Novostavba
Voda
Voda - dálkový vodovod
Odpad
Kanalizace
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
B - Velmi úsporná
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry