Prodej, rodinný dům, 204 m2 v Červené Vodě, okres Ústí nad Orlicí

VybavenýVybavenýsmíšenásmíšená
8 499 000
Lokalita
Okres Ústí nad Orlicí
Obec Červená Voda
Ulice 12
Informace o nabídce
Číslo zakázky 033
Datum vložení 16.07.2024
Datum aktualizace 17.07.2024
Rekreační chalupa v Červené Vodě
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
phone: lname: fullname:

Popis nemovitosti

Rekreační chalupa v Červené Vodě

Ráno vyrazit objevovat Dolní Moravu, po výletě skočit do bazénu a večer… pergola, gril a vířivka. Přesně takový program čeká na hosty rekreační chalupy v Červené Vodě.

A přesně tahle chalupa čeká na nového majitele. Zařaďte ji do svého investičního portfolia a začněte vydělávat už tuhle sezónu – hosté se k vám pohrnou od jara do zimy.

Chalupa stojí na pozemku s výměrou 598 m2, má dvě patra a ubytovací kapacitu 18 osob. Je kompletně zařízená – od obýváku s kuchyní přes ložnice až po hernu. Na udržované zahradě je dětské hřiště, vířivka a bazén.

Červená Voda leží na pomezí Orlických hor a Jeseníků, necelou čtvrt hodinku jízdy od malé obce plné zábavy – Dolní Moravy. V létě je okolí rájem pro cyklisty, turisty i rodiny s dětmi, v zimě to sem táhne vyznavače zimních sportů.

Chalupa má fungující profily na oblíbených portálech e-chalupy.cz, booking.com i airbnb.com. Dlouhodobě se pronajímá turistům z celé republiky a plně obsazená je téměř po celý rok.

Vybavená chalupa pro 18 hostů

Dispozice chalupy je 6+kk a na celkové ploše 204 m2 je obývací pokoj s kuchyní, 4 ložnice, 2 koupelny a herna.

Rychlou svačinu na výlet i pořádnou večeři si vaši hosté připraví v plně vybavené kuchyni v přízemí. V létě mohou využít i krytou pergolu s grilem. Večer se dobře pobaví v herně s fotbálkem, stolním tenisem, air hokejem a šipkami. A v zimě to tu perfektně prohřejí a ještě zpříjemní atmosféru krbová kamna.

Ve 4 neprůchozích ložnicích v patře se vyspí až 18 hostů – chata je dispozičně ideálně řešená pro rodinné dovolené, výlety s přáteli a třeba i teambuildingy. Koupelna v přízemí má dva sprchové kouty, vanu a WC, v koupelně v patře je sprchový kout a další toaleta.

Zábava na zahradě i v okolí

Nejlepší léto? Tak tomu nesmí chybět bazén. Na vaše hosty na zahradě čeká vyhřívaný bazén 5x3 m, ve kterém si to užijí děti i dospělí. Pro malé hosty je tu navíc dětské hřiště a pro ty velké zase vířivka – stačí nachladit bublinky a parádní večerní relax může začít.

Milovníky aktivního odpočinku potěší volejbalové hřiště přímo na zahradě i desítky možností celoročního vyžití v okolí. Nejbližší sjezdovka je jen 1500 m od chalupy, lyžařské středisko Buková hora leží jen 7 minut jízdy daleko a na Dolní Moravu je to 13 minut.

Kromě toho jsou v blízkosti kilometry turistických tras, cyklostezek, běžkařských tras a nechybí ani síť singletrek stezek Suchák nebo koupaliště Králíky.

Technické parametry

Chalupu vytápí elektrokotel, v obýváku si jde přitopit v krbových kamnech. Ohřev vody zajišťuje bojler. Odpad je řešen kanalizací a vodovod je dálkový. V roce 2019 proběhla rekonstrukce – v přízemí bylo instalováno podlahové topení a okna se měnila za plastová. V roce 2023 byla dostavěna koupelna v patře.


Podrobnější informace naleznete na webu realitní kanceláře.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena domu
8 499 000
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
033
Datum aktualizace
17.07.2024
Poloha objektu
řadový
Druh objektu
Smíšená
Umístění objektu
Klidná část obce
Dispozice
5 a více pokojů
Vybaveno
Ano
Zastavěná plocha m2
372
Užitná plocha m2
204
Plocha parcely m2
598
Počet podlaží objektu
2
Počet parkovišť
1
Počet garáží
Elektřina
Elektro - 400 V
Topení
Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Popis domu
Kategorie
Druh domu
Typ domu
Patrový
Stav domu
Velmi dobrý
Voda
Voda - dálkový vodovod
Odpad
Kanalizace
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
G - Mimořádně nehospodárná
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry