Prodej, rodinný dům, 144 m2 v Kolíně, okres Kolín

VybavenýVybavenýcihlovácihlová
6 850 000 Cena uvedena včetně provize a právního servisu
Lokalita
Okres Kolín
Obec Kolín
Ulice Orebitská 393
Informace o nabídce
Číslo zakázky 0017
Datum vložení 25.07.2024
Datum aktualizace 25.07.2024
RD Orebitská, Kolín
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
fname: fullname: phone:

Popis nemovitosti

RD Orebitská, Kolín

Když pořizujete starší rodinný dům, tak největší náklady bývají vždy spojené s novou fasádou, střechou a výměnou oken. Zde, v rodinném domě v Orebitské ulici v Kolíně, jsou tyto věci už vyřešené. Na vás už tedy zbývá jen udělat interiéry, nastěhovat se a vesele bydlet.

Tento cihlový dům s kamennou podezdívkou nabízí spoustu prostoru a potenciálu pro všechny vaše sny a nápady. Začněme tím, co všechno najdete uvnitř.

V přízemí najdete kuchyň a dva pokoje, v patře je jeden velký pokoj, půdu s potenciálem stát se plnohodnotnou místností a kumbál, kterému stačí vybudovat okno a dokončit tak přeměnu na další pokojík. Prostoru je tedy až až. Tenhle dům patří k těm, které jsou zevnitř větší, než vypadají z venku. Pět pokojů byste tady při pohledu z ulice nehledali, že?

A teď k suterénu. Dům je z poloviny podsklepený a sklep nabízí jednu větší místnost a dvě menší zákoutí. Ideální pro vaše víno, nářadí nebo staré poklady, které jste dlouho hledali.
Za domem je pěkný, tak akorát velký dvorek. Celkově má pozemek 401 metrů, z toho menší polovina je zastavěná. Část dvorku je pokryta trávou, část je dlážděná.

Na dvoře za domem najdete dvě vedlejší stavby – slušně velkou garáž, kam v pohodě zaparkujete auto i s přívěsem, nebo dva kratší vozy a naproti menší stavbičku, která může sloužit jako dílna nebo třeba sklad zahradního nářadí.

Dům je vytápěný plynovým kotlem, takže ať už je zima jakkoli krutá, vy budete v teple. Ohřev vody je zajištěn praktickým boilerem, takže žádné studené sprchy!

Okna dvou pokojů v přízemí a jednoho velkého pokoje v patře jsou orientována na jižní stranu, tedy do ulice. To zajišťuje dostatek přirozeného světla po většinu dne a předzahrádka s květinovým záhonkem poskytuje soukromí. Ostatní místnosti mají okna orientovaná na sever, do zahrady, takže jsou stinné a chladnější. Jak už bylo řečeno, dům má novou fasádu se zateplením, nová okna a novou střechu, takže ani zima, ani vedro zde není kdovíjakým problémem.

Teď něco málo k lokalitě. Orebitská je klidná ulice nízkým provozem, ideální pro rodinný život. Mateřská i základní škola jsou v dosahu, hřiště a Billa také. Na nádraží jste za pár minut pěšky a pokud byste chtěli jezdit autobusem, tak zastávka je pár metrů od domu.

Tento dům je připravený k rekonstrukci interiéru, která ale navzdory trochu retro estetice klidně počká a je plně provozuschopný i tak, jak je.

Dům je v osobním vlastnictví, lze na něj bez komplikací čerpat hypotéku, se kterou vám rádi pomůžeme a pokud nemáte na hypotéku bonitu, tak nezoufejte, mám řešení i pro vás – stačí se zeptat.

Pokud se vám představa bydlení v Orebitské ulici líbí, vůbec na nic nečekejte, vemte telefon a zavolejte mi.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena domu
6 850 000
Poznámka
Cena uvedena včetně provize a právního servisu
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
0017
Datum aktualizace
25.07.2024
Poloha objektu
V bloku
Druh objektu
Cihlová
Umístění objektu
Klidná část obce
Dispozice
5 a více pokojů
Vybaveno
Ne
Zastavěná plocha m2
103
Užitná plocha m2
144
Plocha parcely m2
401
Počet podlaží objektu
2
Počet parkovišť
1
Počet garáží
1
Elektřina
Elektro - 230 V, Elektro - 400 V
Zástavba
Obytná
Topení
ústřední plynové
Doprava
Vlak, silnice, MHD, autobus
Komunikace
Asfaltová
Plocha sklepa m2
33
Počet sklepů
1
Plocha zahrady m2
298
Podlaží podzemní
1
Rok kolaudace
1945
Popis domu
Kategorie
Druh domu
Typ domu
Patrový
Stav domu
Velmi dobrý
Voda
Voda - dálkový vodovod
Odpad
Kanalizace
Plyn
Plynovod
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
G - Mimořádně nehospodárná
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry