Prodej, rodinný dům, 185 m2 v Liberci, okres Liberec

smíšenásmíšená
6 900 000 včetně provize realitní kanceláře
Lokalita
Okres Liberec
Obec Liberec
Ulice Mařanova
Informace o nabídce
Číslo zakázky 10111
Datum vložení včera
Datum aktualizace včera
Řadový dům s garáží a terasou v Liberci v Doubí
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
lname:

Popis nemovitosti

Řadový dům s garáží a terasou v Liberci v Doubí

Společnost 100% Makléř s.r.o. vám k možné koupi nabízí prostorný řadový rodinný dům s garáží a terasou v Liberci v Doubí. Dvoupodlažní objekt byl zkolaudován v roce 1990, přičemž původně se jednalo o dvougenerační rodinný dům situovaný v přízemí jako byt 1+1 a v patře jako byt 3+1. Aktuální vlastník předělal dispozici na 1+kk+úložné a technické prostory v přízemí, v patře poté na 4+0. Pokoje v patře jsou velmi prostorné s dostatkem slunečního svitu (dva z pokojů mají vlastní lodžii). Dům vzhledem ke své dispozici tak nabízí dostatek místa, jak na uskladnění věcí, tak především pro pohodlný život i vícečlenné rodiny. V obou podlažích je k dispozici také koupelna s toaletou.
Konstrukce budovy je dřevěná. Dům je v původním, nicméně dobře udržovaném stavu s částečnými úpravami, jenž proběhly na začátku devadesátých let (zateplení, vytápění - změna na přímotopy, částečně plastová okna). Co se týče parkování, tak bezpečí vašeho vozu zajistí garáž v přízemí domu, druhý vůz lze zaparkovat přímo před garáží nebo před domem. Nemovitost vzhledem ke své rozmanitosti nabízí možnost měnit dispozici, případě zvětšovat pokoje, fantazii se meze nekladou.
V přízemí naleznete již zmíněnou garáž, dále dvě komory, koupelnu s vanou, obývací pokoj s kuchyňským koutem a prádelnu. Z obývacího pokoje a z prádelny se dostanete na terasu s pozemkem (102 m2), kterou jistě ocení nejen vaše ratolesti. Pozemek je dostatečně velký pro umístění bazénu, trampolíny, pískoviště, případně zhotovení skleníku atd… zároveň vám však jeho údržba zabere minimum času, který můžete věnovat své rodině či koníčkům. Terasa se může stát místem k setkávání s přáteli, grilování, či jednoduše místem vašeho odpočinku.
Co se týče lokality, jedná se o místo, kde najdete vše co potřebujete k pohodlnému životu ve městě. Někteří z vás jistě ocení snadnou dostupnost školy, školky či pěší vzdálenost městské hromadné dopravy (cca 300 metrů). Velkou devízou je pár minut chůze vzdálené obchodní centrum NISA , ve kterém naleznete poštu, lékárnu, kino, restaurace, kavárny, samoobsluhu a nespočet dalších obchodů. Milovníci přírody a lyžování ocení krátkou vzdálenost k Ještědsko-kozákovskému hřbetu, který nabízí nepřeberné množství sportovního a turistického vyžití. Snadný nájezd na rychlostní komunikaci směr Praha/Děčín může být pro pracující mimo město také značnou devízou. Pro seznámení se s místem, kde se dům nachází si neváhejte pustit přiložené video.
Sousedské vztahy jsou velmi dobré a pokud tak hledáte klidné místo k životu, které si můžete upravit dle vlastních představ, rád vám nemovitost osobně představím. Již nyní se však můžete díky přiložené 3D prohlídce s domem blíže seznámit. Pro sjednání prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena domu
6 900 000
Poznámka
Včetně provize realitní kanceláře
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
10111
Datum aktualizace
Včera
K dispozici od
25.07.2024
Poloha objektu
řadový
Druh objektu
Smíšená
Umístění objektu
Sídliště
Dispozice
5 a více pokojů
Zastavěná plocha m2
113
Užitná plocha m2
185
Plocha parcely m2
113
Počet podlaží objektu
2
Počet garáží
Elektřina
Elektro - 230 V, Elektro - 400 V
Telekomunikace
Telefon, internet
Topení
Lokální elektrické
Doprava
Silnice, MHD, autobus
Komunikace
Asfaltová
Rok kolaudace
1990
Datum nastěhování
25.07.2024
Popis domu
Kategorie
Druh domu
Typ domu
Patrový
Stav domu
Dobrý
Voda
Voda - dálkový vodovod
Odpad
Kanalizace
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
G - Mimořádně nehospodárná
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry
Poloha zadaná inzerátem je ulice