Pronájem, byt 2+kk, 90 m2 ve Vřesině, okres Ostrava-město

VybavenýVybavený1. patro1. patro
22 000 / měsíc + 4 000,- Kč/měs. zálohy na služby (el.energie, plyn, voda, odpady, zahrada); + internet; Jistota: 66.000,- Kč; + provize RK 22.000,-Kč + DPH 21%
Lokalita
Okres Ostrava-město
Obec Vřesina
Ulice Břidličná
Informace o nabídce
Číslo zakázky 0256
Datum vložení 17.05.2024
Datum aktualizace 17.05.2024
Pronájem bytu 2+kk 90 m² v RD, Břidličná, Vřesina u Ostravy
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
phone: lname: fullname:

Popis nemovitosti

Pronájem bytu 2+kk 90 m² v RD, Břidličná, Vřesina u Ostravy

S radostí bychom Vám chtěli nabídnout k pronájmu tento nadstandardní, nadčasový, slunný byt o dispozici 2+kk (90 m²) s terasou a zahradou, situovaný v řadovém rodinném domě v atraktivní, velmi klidné lokalitě obce Vřesina (u Ostravy). Prostor k bydlení se rozprostírá v 1. NP a součástí pronájmu je také 1 parkovací místo přímo před domem. Byt je velmi moderně a vzdušně vyřešený.
Vstupní část bytu slouží jako předsíň, kterou je možno vybavit třeba botníkem. Zároveň se zde nachází vstup pro byt v patře.
Samotný byt se skládá z velmi prostorné, plně vybavené kuchyně (myčka, sklokeramická deska, prostorná lednice s mrazákem, odsávač par). Kuchyně je propojena s obývacím pokojem, a toto srdce celého bytu, prostor, kde budete trávit zcela jistě nejvíce času, se rozprostírá na impozantních 41,5 m². V obývacím pokoji je dostatek prostoru pro velkou sedačku, ale také pracovní koutek či mnoho dalšího. Z prosvěteleného obývacího pokoje lze také vstoupit na přední menší terasu.
Ložnice, ze které lze vstoupit na zadní větší terasu se zahradou, nabízí rovněž dostatek prostoru pro postel typu king-size, šatní skříně či kosmetický stoleček.
Koupelna je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem a skříňkou se zrcadlem (bude dodána) a je zde rovněž místo pro připojení pračky a sušičky. Na koupelnu navazuje samostatná toaleta se závěsným wc a malým umyvadélkem.
Poslední místností bytu je pak technická místnost / komora, která slouží jako úložný prostor a zároveň je zde umístěn kotel.
O teplo domova se Vám, kromě jiného, bude starat podlahové vytápění.
Obrovskou přidanou hodnotou bytu je pak zahrádka s terasou o výměře 90 m², přístupná z ložnice, jak bylo popsáno výše. Zde si můžete užívat nekonečné chvíle relaxu a pohody či grilovat. Součástí nájemného a poplatků za služby je rovněž pravidelná údržba zahrady.
Po dohodě je možné byt nechat kompletně vybavit (vybavení by se promítlo do ceny nájmu).
V případě zájmu lze domluvit úklidové služby bytu 1x týdně.
Dům, jehož je byt součástí, se nachází v poslední zastavěné ulici a jeho velkou devízou je klid, příjemní sousedé a obklopení přírodou.
V okolí domu je veškerá občanská vybavenost (obchod s potravinami, školka i škola, hřiště aj.). Byt je připraven k okamžitému nastěhování nových nájemců, kteří hledají dostatek prostoru, zeleně a zároveň klid.
Neváhejte a nenechte si utéct tuto jedinečnou a vysoce atraktivní nabídku pronájmu v těsné blízkosti Ostravy - Poruby. Těší se na Vás tým Franz reality!

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena nájmu
22 000 / měsíc
Poznámka
+ 4 000,- Kč/měs. zálohy na služby (el.energie, plyn, voda, odpady, zahrada); + internet; Jistota: 66.000,- Kč; + provize RK 22.000,-Kč + DPH 21%
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Pronájem
Číslo zakázky
0256
Datum aktualizace
17.05.2024
K dispozici od
01.06.2024
Druh objektu
Cihlová
Umístění objektu
Klidná část obce
Vybaveno
Částečně
Užitná plocha m2
90
Plocha parcely m2
90
Počet podlaží objektu
2
Celková podlahová plocha m2
90
Počet balkónů
1
Počet teras
1
Počet parkovišť
1
Počet garáží
Zástavba
Obytná
Topení
 
Doprava
Dálnice, silnice, MHD, autobus
Komunikace
Dlážděná, asfaltová
Plocha zahrady m2
90
Rok kolaudace
2018
Datum nastěhování
01.06.2024
Popis bytu
Kategorie
Číslo podlaží v domě
1
Dispozice bytu
Vlastnictví
Stav bytu
Novostavba
Voda
Voda - dálkový vodovod
Odpad
Kanalizace
Plyn
Plynovod
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
G - Mimořádně nehospodárná
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry
Poloha zadaná inzerátem je ulice