Pronájem, byt 2+kk, 52 m2 v Ostravě (část Mariánské Hory), okres Ostrava-město

VybavenýVybavený2. patro2. patro
11 900 / měsíc + vodné 450,- Kč/os./měs., + služby k bytu 430,- Kč/měs.; + elektřina a plyn na nájemce; 1 parkovací stání v ceně!; Jistota: 23.800,- Kč;+ provize RK
Lokalita
Okres Ostrava-město
Obec Ostrava
Ulice Novoveská 979 / 8
Informace o nabídce
Číslo zakázky 0289
Datum vložení dnes
Datum aktualizace dnes
Pronájem bytu 2+kk 52 m², Novoveská, Ostrava - Mariánské Hory
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
fname: phone: fullname: lname: email:

Popis nemovitosti

Pronájem bytu 2+kk 52 m², Novoveská, Ostrava - Mariánské Hory

Tato nabídka pronájmu moderního a nadstandardního bytu 2+kk na ulici Novoveské v blízkosti centra Ostravy Vás musí jednoduše nadchnout. Bytová jednotka o výměře 52 m² situovaná do 1. patra (2. NP) cihlového domu po kompletní revitalizaci, prošla před nedávnem kompletní rekonstrukcí a čeká na svého nového nájemce. A co víc? Dům, ve kterém je byt umístěn, je v uzavřeném areálu 3 bytových domů s vlastním parkovacím stáním a vjezdem samostatnou dálkově ovládanou branou. O soukromí zde navíc není nouze, jelikož jsou v každém samostatném vchodě pouze 4 bytové jednotky.

Byty jsou součástí cihlového bytového domu, který v letech 2021-2022 prošel kompletní rekonstrukcí a výraznou modernizací jak exteriéru, tak vnitřních prostor. Dispozici nabízeného bytu možno vidět na půdorysu v galerii. Nové omítky, zateplení domu, dřevěná eurookna vybavená žaluziemi, moderní obklady včetně obkladového kamene, nová elektroinstalace či úsporné LED osvětlení, patří ke zdejšímu standardu. Byty disponují plovoucími podlahami v kuchyni a pokoji, dlažbou v prostorné koupelně, wc a předsíni. Dřevěná kuchyňská linka v designu bílého lesku vč. vestavné elektrické trouby a plynové varné desky i příprava na myčku nádobí. V koupelně je vana i nadstandardní sprchový kout, designové umyvadlo, zrcadlo s LED osvětlením, příprava na umístění pračky a sušičky. Toaleta se závěsným wc je umístěna v samostatné místnosti. Vytápění bytu zajišťuje kondenzační plynový kotel, teplotu si nájemce reguluje pomocí pokojového termostatu. K tomuto bytu náleží parkovací místo prakticky hned u vchodu, ve dvoře za GSM ovládanou bránou. Toto stání je již zahrnuto v měsíčním nájemném! Další parkovací místo možné za poplatek.

Nastěhování možné od 1.12.2024 (po dohodě možná dříve). Byt byl dosud obýván jediným nájemcem, který se do bytu nastěhoval ihned po dokončení rekonstrukce. Je zde možnost přenechání určitého vybavení bytu. K uvedené výši nájmu je nutno připočítat zálohu za vodné 450,- Kč za osobu/měsíc, paušální služby k bytu zahrnující úklid a elektřinu společných prostor, odvoz odpadu ve výši 400,- Kč/měs./byt, a dále si nájemce na sebe přihlásí odběr elektřiny a plynu, případně internet, TV. Vratná kauce ve výši 2 měsíčních nájmů. Provize RK- 1x nájemné + DPH 21%.

MHD – zastávka trolejbusu přímo před domem, terminál Hulváky v dosahu 5 minut volnou chůzí, veškerá občanská vybavenost v dosahu. Pro více informací a dohodnutí prohlídky nás prosím kontaktujte, doporučujeme se přijít podívat.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena nájmu
11 900 / měsíc
Poznámka
+ vodné 450,- Kč/os./měs., + služby k bytu 430,- Kč/měs.; + elektřina a plyn na nájemce; 1 parkovací stání v ceně!; Jistota: 23.800,- Kč;+ provize RK
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Pronájem
Číslo zakázky
0289
Datum aktualizace
Dnes
K dispozici od
01.12.2024
Druh objektu
Cihlová
Umístění objektu
Klidná část obce
Vybaveno
Ne
Užitná plocha m2
52
Plocha parcely m2
52
Počet podlaží objektu
3
Celková podlahová plocha m2
52
Počet parkovišť
1
Počet garáží
Elektřina
Elektro - 230 V
Zástavba
Obytná
Telekomunikace
Internet
Topení
ústřední plynové
Doprava
Dálnice, silnice, MHD
Komunikace
Dlážděná
Datum nastěhování
01.12.2024
Popis bytu
Kategorie
Číslo podlaží v domě
2
Dispozice bytu
Vlastnictví
Stav bytu
Po rekonstrukci
Voda
Voda - dálkový vodovod
Odpad
Kanalizace
Plyn
Plynovod
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
C - Úsporná (příloha)
Vyhláška
264/2020 Sb.
Spotřeba
111 kWh/m² za rok
Zobrazit další parametry Skrýt parametry