Prodej, chata, 163 m2 v Čenkovicích, okres Ústí nad Orlicí

4 220 000
Lokalita
Okres Ústí nad Orlicí
Obec Čenkovice
Ulice skryto
Informace o nabídce
Číslo zakázky 248
Datum vložení 17.07.2024
Datum aktualizace 22.07.2024
Prodej výjimečné velkokapacitní chaty v Čenkovicích
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
phone: lname:

Popis nemovitosti

Prodej výjimečné velkokapacitní chaty v Čenkovicích

Nabízíme k prodeji tuto kouzelnou chalupu, zasazenou do klidné části obce Čenkovice v Orlických horách, kde se snoubí pohádková atmosféra s nezapomenutelnou atmosférou starých časů chataření v přírodě. Okouzlující rekreační objekt, který se rozprostírá na samostatné parcele o rozloze 719m², vás uvítá svým zachovalým stavem a praktickými dispozicemi. Při vstupu do objektu vás okouzlí útulná společenská místnost s krbem, kde se můžete zahřát, odpočívat po dni stráveném ve zdejší přírodní kráse nebo juchat až do rána. Druhá společenská místnost poskytuje prostor pro relaxaci u televize a odpočinek ve společnosti svých blízkých a přátel. Vybavená a velká kuchyně splní i ty nejnáročnější gastronomické přání. Venku na pozemku se nachází dostatek parkovacích míst a půdní vestavba poskytuje další obytný prostor. K dispozici je septik, dálkový vodovod, elektřina 230V, a topení zajišťuje kotel na tuhá paliva s ústředním topením radiátory a ve společenské místnosti v přízemí je krb, který zve k posezení u živého ohně. Příjezdová cesta je zpevněná asfaltová a veřejná doprava je zajištěna autobusem. V chatě je internetové připojení a kabelové rozvody. Pro milovníky horských radovánek a klidného odpočinku je tato chalupa skutečným rájem. . Prostorná chodba je ideální pro uložení kol nebo lyžařského vybavení. S 9-ti pokoji, kapacitou 40 lůžek, 4x WC, 2x pisoár, 2x koupelna se sprchovým koutem, kuchyní a dvěma skvělými společenskými místnostmi, z nichž jednu lze využívat jako domácí hospůdku a celkovou užitnou plochou 286 m² si tato patrová chalupa s třemi podlažími zaslouží vaši pozornost.
Tato kouzelná chalupa se může pyšnit nejen dobrou dostupností, ale také vybavením, které uspokojí své rekreanty. Pro topení slouží kotel na tuhá paliva s rozvodem do radiátorů, což zajišťuje optimální pohodlí, především v zimním období. Příjezdová cesta je zpevněná asfaltová a veřejná doprava je zajištěna autobusem.
Chalupu doporučujeme jako investici nejen pro početnější rodiny k rekreaci, ale i pro investory. Dědova chata je celoročně vyhledávanou nemovitostí k ubytování skupin, kteří sem jezdí lyžovat, odpočívat, pořádat sešlosti a jiné akce vyžadující prostor, zázemí a skvělé prostředí. Obsazenost v zimním období je téměř 100%.
Dědova chalupa je ideálním místem pro milovníky horských radovánek a klidného odpočinku. Kapacita 40 lůžek, 2x WC - mísa, 2x pisoár, 2x koupelna se sprchovým koutem. Prostorná chodba je ideální pro uložení kol nebo lyžařského vybavení. S celkovou zastavěnou plochou 176m², plochou parcely 719m² a s dalšími pronajatými pozemky okolo je chalupa skutečným rájem pro relaxaci a odpočinek. V resortu Čenkovice - Buková hora je spousta sportovního vyžití po celý rok - zimní lyžování na nejdelších sjezdovkách v ČR, cyklostezky, v resortu Dolní Morava jsou zajímavosti jako nejdelší visutý most na světě, stezka v oblacích, mamutí horská dráha, mamutí vodní svět aj.
Chata sama je na moc pěkném místě. Přijďte se přesvědčit o jejím pohádkovém kouzlu!

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena objektu
4 220 000
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
248
Datum aktualizace
22.07.2024
Poloha objektu
Samostatný
Druh objektu
Cihlová
Umístění objektu
Polosamota
Dispozice
5 a více pokojů
Vybaveno
Ano
Zastavěná plocha m2
176
Užitná plocha m2
163
Plocha parcely m2
719
Počet podlaží objektu
3
Počet parkovišť
1
Počet garáží
Elektřina
Elektro - 230 V, Elektro - 400 V
Ostatní
Vlastnictví převod
Zástavba
Rekreační
Telekomunikace
Internet
Sítě
Kabelové rozvody
Topení
Lokální tuhá paliva, ústřední tuhá paliva
Doprava
Autobus
Komunikace
Asfaltová
Plocha zahrady m2
543
Popis objektu
Kategorie
Typ domu
Patrový
Stav objektu
Dobrý
Voda
Voda - dálkový vodovod
Odpad
Septik
Průkaz energetické náročnosti budovy
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry
Poloha zadaná inzerátem je obec