Prodej, pozemek, 1891 m2 , okres Plzeň-jih

Stavební parcelaStavební parcela
3 971 000
Lokalita
Okres Plzeň-jih
Obec
Ulice skryto
Informace o nabídce
Číslo zakázky 0267
Datum vložení 18.07.2024
Datum aktualizace 18.07.2024
Prodej stavebního pozemku 1891 m², Struhaře
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
phone: lname: fullname: email: fname:

Popis nemovitosti

Prodej stavebního pozemku 1891 m², Struhaře

Pozemek na prodej - Příroda na dosah, město na dlani

Představujeme vám unikátní pozemek v malebné lokalitě, který nově nabízíme k prodeji. Tento pozemek se nachází v krásné přírodní oblasti s výbornou dostupností do okolních měst a obcí.

Lokalita:
Pozemek se nachází v obci Stuhaře, která je vzdálená pouhých 6 minut (5,8 km) od Blovic, kde najdete školu a školku. Spálené Poříčí, které nabízí další školní zařízení, obchody a restaurace, je vzdálené pouze 4 minuty (3,7 km). Tato poloha zajišťuje klidné prostředí s veškerou občanskou vybaveností v dosahu.

Sítě:
Na pozemku je již osazený elektrický sloupek, což usnadňuje připojení elektřiny pro budoucí stavbu. Nově vybudovaný vrt o hloubce 60 metrů zajistí dostatečný přísun vody. Dešťová kanalizace vede na kraji silnice, což zajišťuje efektivní odvádění dešťové vody.
Odpady vyřešíte ČOV.

Stavební možnosti:
V současné době obec nemá dokončený územní plán, což znamená, že stavební možnosti jsou aktuálně volnější. Dokončení územního plánu se očekává přibližně za 6 měsíců. Při plánování stavby je však nutné dodržovat požadavky na umístění staveb dle vyhlášky č. 501/2006 Sb., která stanovuje základní pravidla pro umisťování staveb s ohledem na okolní prostor a infrastrukturu.

Vyhláška klade důraz na minimalizaci negativních vlivů na životní prostředí a ochranu přírodních a kulturních hodnot. Technické normy a předpisy musí být splněny, což zahrnuje zajištění stability a bezpečnosti stavby. Dále je třeba respektovat maximální výšku a zastavěnost pozemku a charakter okolní zástavby a krajiny. Tyto hlavní body shrnují klíčové požadavky vyhlášky a měly by být zohledněny při plánování a realizaci stavebních projektů.

Tento pozemek představuje skvělou příležitost pro ty, kteří hledají klidné místo k bydlení s výbornou dostupností a připravenou infrastrukturou. Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vaši návštěvu a rádi vám ukážeme všechny výhody tohoto pozemku.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena pozemku
3 971 000
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
0267
Datum aktualizace
18.07.2024
Umístění objektu
Klidná část obce
Elektřina
Elektro - 230 V, Elektro - 400 V
Komunikace
Asfaltová
Popis pozemku
Kategorie
Druh pozemku
Pro bydlení
Celková plocha m2
1891
Voda
Voda - studna
Průkaz energetické náročnosti budovy
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry
Poloha zadaná inzerátem je obec