Prodej, rodinný dům, 210 m2 v Dětmarovicích, okres Karviná

smíšenásmíšená
5 900 000
Lokalita
Okres Karviná
Obec Dětmarovice
Ulice 147
Informace o nabídce
Číslo zakázky 5323
Datum vložení 30.08.2024
Datum aktualizace 30.08.2024
Prodej rozestavěného rodinného domu [210m2], obec Dětmarovice, okr. Karviná
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
lname: phone: fname:

Popis nemovitosti

Prodej rozestavěného rodinného domu [210m2], obec Dětmarovice, okr. Karviná

Láká Vás bydlení v rodinném domě, ale odrazuje Vás zdlouhavé vyřizování na úřadech a spousta problémů předtím, než se vůbec můžete do stavby pustit? Pokud ano, tato nabídka pro Vás může být to pravé. Tento rozestavěný dům je možné dostavět a připravit si tak bydlení podle vlastních představ v klidné a příjemné lokalitě nedaleko centra Dětmarovic.

Nabízíme k prodeji dvoupodlažní rodinný dům o dispozici 6+kk s pozemkem o velikosti 840m2. Pozemek je rovinatý a oplocený. Dům stojí na základech původního domu, ze kterého byly ponechány obvodové a vnitřní zdi z pálených cihel. Vrchní patro včetně střechy a stropu bylo kompletně odstraněno. Je zde postaven nový železobetonový věnec a stropní konstrukce z ocelových nosníků. Nová sedlová střecha je s plechovou krytinou. V domě jsou plastová okna s trojskly.

Dispozičně je dům řešen třemi pokoji s kuchyňským koutem, koupelnou, WC a technickým zázemím v 1.NP. V 2. nadzemním podlaží se nachází dva prostorné pokoje, šatna s koupelnou s WC.
V druhém NP jsou již vybudovány sádrokartonové příčky, stropy a příprava na podlahové vytápění. První NP je připraveno na pokládku tvarovek iglú a následně podlahového topení. Vytápění bude v domě dle projektu zajišťovat tepelné čerpadlo vzduch-voda. Odpady jsou nyní řešeny tříkomorovým septikem. Do budoucna se počítá s napojením na kanalizaci, která by měla být vybudována v obci Dětmarovice jako součást IV. etapy. Dům je připojen na vodovodní řád a plyn je u hranice pozemku. Dům je částečně podsklepený (22m2).

U domu jsou vybudovány dvě garáže a dílna, které jsou v původním stavu a poskytují dostatek prostoru pro parkování, uskladnění zahradní techniky atd.

Obec Dětmarovice nabízí veškerou občanskou vybavenost, mateřskou školu, základní školu (1-9 třída), poštu, lékárnu, obchody, restaurace a dobré spojení s Karvinou, Bohumínem a Ostravou.

Pro více informací a domluvení prohlídky kontaktujte makléře Václava Bujnocha, který vám rád poradí i s případným financováním.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena domu
5 900 000
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
5323
Datum aktualizace
30.08.2024
K dispozici od
30.08.2024
Poloha objektu
Samostatný
Druh objektu
Smíšená
Dispozice
5 a více pokojů
Zastavěná plocha m2
231
Užitná plocha m2
210
Plocha parcely m2
1071
Počet podlaží objektu
2
Počet garáží
2
Plocha sklepa m2
22
Počet sklepů
1
Datum nastěhování
30.08.2024
Popis domu
Kategorie
Druh domu
Typ domu
Patrový
Stav domu
Ve výstavbě (hrubá stavba)
Odpad
Septik
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
G - Mimořádně nehospodárná
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry