zpět

Prodej, rodinný dům, 338 m2 v Olomouci (část Hodolany), okres Olomouc

VybavenýVybavenýcihlovácihlová
16 800 000 včetně právního servisu a provize pro RK
Lokalita
Okres Olomouc
Obec Olomouc
Ulice Smetanova
Informace o nabídce
Číslo zakázky 0243
Datum vložení 27.06.2024
Datum aktualizace 27.06.2024
Prodej rodinného domu ul. Smetanova v Olomouci
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
email:

Popis nemovitosti

Prodej rodinného domu ul. Smetanova v Olomouci

Exkluzivně Vám k prodeji nabízíme třípodlažní rodinný dům obytným podkrovím a zahradou, který se nachází na ulici Smetanova. Částečně podsklepený dům se dvěma samostatnými byty jednotkami a obytným podkrovím, které slouží jako kanceláře pro zázemí firmy prošel rekonstrukcí v letech 2000 - 2003. Prostorný byt s dispozicí 2+1 (95, m²) situovaný ve zvýšeném přízemní patře domu je dispozičně rozdělen na vstupní a spojovací chodbu, dva prostorné pokoje, koupelnu s umyvadlem a sprchovým koutem, samostatnou toaletu a kuchyň s kuch. linkou, jídelním koutem, skladovací komorou a vstupem na východně orientovanou terasu (9 m²) se vstupem do zahrady. Byt s dispozicí 3+1(106, m²) situovaný ve druhém patře domu je dispozičně rozdělen na vstupní a spojovací chodbu, dva prostorné pokoje, dětský pokoj, koupelnu s umyvadlem a rohovou vanou, samostatnou toaletu a kuchyň s kuch. linkou, jídelním koutem, skladovací komorou a vstupem na východně orientovanou lodžii (9,2 m²) se vstupem do zahrady. Obytné podkroví sloužící s kancelářskými prostorami (79 m²) sloužící jako zázemí firmy je děleno na tři kanceláře, soc. zázemí se sprchovým koutem a toaletou a technickou místnost. Tech. místnost se stropním vstupem na půdu, která je aktuálně využívána jako skladovací prostory nabízí možnost realizace další komerční místnosti. Suterén částečně podsklepeného domu (50m2) je dispozičně rozdělen na spojovací chodbu, niku a dvě skladovací místnosti.
Jednotlivé části domu s podružnými měřidly jsou vytápěny individuálně prostřednictvím plynových kotlů, které zajišťují také ohřev vody.
Na oplocené a travnaté zahradě za domem se nachází studna a okrasné dřeviny. Tato nemovitost vybízející k uspokojení vlastní bytové potřeby formou více generačního bydlení a nebo jako zajímavá investiční příležitost k pronájmu je situována na strategickém místě a to v lokalitě s výbornou občanskou vybaveností a jednoduchou dostupností do centra města i mimo Olomouc. Hlavní vlakové nádraží je situováno v docházkové vzdálenosti od domu. Možnost zajištění nejvýhodnějšího financování této nemovitosti na aktuálním hyp. trhu lze konzultovat bez poplatku s naším nezávislým finančním specialistou. V případě zájmu o bližší informace nebo sjednání prohlídky, prosím, kontaktujte certifikovaného realitního makléře.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena domu
16 800 000
Poznámka
Včetně právního servisu a provize pro RK
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
0243
Datum aktualizace
27.06.2024
K dispozici od
01.06.2024
Poloha objektu
Rohový
Druh objektu
Cihlová
Umístění objektu
Centrum obce
Dispozice
5 a více pokojů
Vybaveno
Částečně
Zastavěná plocha m2
164
Užitná plocha m2
338
Plocha parcely m2
285
Počet garáží
3
Elektřina
Elektro - 230 V
Zástavba
Obchodní a obytná
Topení
ústřední plynové
Doprava
Vlak, dálnice, silnice, MHD, autobus
Plocha sklepa m2
50
Počet sklepů
1
Plocha zahrady m2
121
Rok kolaudace
1919
Datum nastěhování
01.06.2024
Popis domu
Kategorie
Druh domu
Typ domu
Přízemní
Stav domu
Velmi dobrý
Voda
Voda - dálkový vodovod, Voda - studna
Odpad
Kanalizace
Plyn
Plynovod
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
E - Nehospodárná (příloha)
Vyhláška
264/2020 Sb.
Spotřeba
163 kWh/m² za rok
Zobrazit další parametry Skrýt parametry
Poloha zadaná inzerátem je ulice