Prodej, rodinný dům, 140 m2 v Zábřehu; Zábřeze, okres Šumperk

cihlovácihlová
5 690 000
Lokalita
Okres Šumperk
Obec Zábřeh
Ulice Rudolfov
Informace o nabídce
Číslo zakázky 22353
Datum vložení 14.06.2024
Datum aktualizace 14.06.2024
Prodej RD 4+1 v Zábřehu na Moravě
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
lname: fullname: email:

Popis nemovitosti

Prodej RD 4+1 v Zábřehu na Moravě

Nabízíme k prodeji exkluzivní rodinný dům 4+1 s prostorným obytným podkrovím, situovaný na malebném pozemku o rozloze 227 m2 v srdci klidné obce Zábřeh. Tento dům nabízí luxusní bydlení pro náročné klienty, kteří ocení kvalitní a moderní interiér spojený s pohodlím a elegancí. S celkovou užitnou plochou dosahující 140 m2 a detailní péčí o každý kousek domu, je tato nemovitost skutečně výjimečná mezi nabídkami na trhu. Dům je na napojen na obecní vodovod a kanalizaci.

První nadzemní podlaží prošlo důkladnou rekonstrukcí, během níž byly instalovány nové rozvody elektřiny, vody a odpadu, zateplené stropy a luxusní podlahová krytina. Nově omítnuté místnosti září v novém lesku a koupelna je vybavena moderním vybavením a prostorným místem pro pračku a sušičku. Kuchyň nabízí možnost vlastního designu a obývací pokoj s rohovým krbem poskytuje útulné místo k relaxaci a odpočinku.

V Druhém nadzemním podlaží domu se hned vedle schodiště nachází velký prostor, který může sloužit jako knihovna nebo relaxační kout. Koupelna je momentálně ve fázi rekonstrukce a bude hotová ke konci měsíce července. Druhé patro disponuje dále dvěma pokoji, které mohou sloužit jako dětský pokoj, pracovna nebo ložnice. V obou podlažích jsou na chodbách i ve všech pokojích položeny vinylové podlahy a v koupelnách keramická dlažba.

Dům je osazen novými plastovými okny a dveřmi, zateplen a omítnut moderní fasádou. Vytápění je zajištěno klimatizačními jednotkami s tepelným čerpadlem a podlahovým elektrickým vytápěním v chodbě, koupelně, kuchyni a technické místnosti. Venkovní terénní úpravy jsou již dokončeny s moderní zámkovou dlažbou a s prostornou terasou.

Tato unikátní nemovitost je ideální pro rodiny s dětmi nebo mladé páry, kteří hledají dokonalé spojení elegance a pohodlí. Příležitost dokončení prvního patra dle vlastních představ zanechává prostor pro osobní kreativitu a dotek vašeho nového domova. Neomezujte svou představivost a staňte se majitelem tohoto exkluzivního domu, který nabízí vynikající možnosti v jedinečné a klidné lokalitě Zábřeha. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena domu
5 690 000
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
22353
Datum aktualizace
14.06.2024
K dispozici od
07.05.2024
Poloha objektu
Samostatný
Druh objektu
Cihlová
Umístění objektu
Klidná část obce
Dispozice
4 pokoje
Zastavěná plocha m2
90
Užitná plocha m2
140
Plocha parcely m2
227
Počet garáží
Elektřina
Elektro - 230 V
Topení
Lokální elektrické
Doprava
Vlak, silnice, autobus
Rok kolaudace
1945
Datum nastěhování
07.05.2024
Popis domu
Kategorie
Druh domu
Typ domu
Patrový
Stav domu
Velmi dobrý
Voda
Voda - dálkový vodovod
Odpad
Kanalizace
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
D - Méně úsporná
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry
Poloha zadaná inzerátem je ulice