Prodej, rodinný dům, 115 m2 , okres Plzeň-jih

VybavenýVybavenýPo rekonstrukciPo rekonstrukcicihlovácihlová
4 950 000
Lokalita
Okres Plzeň-jih
Obec
Ulice skryto
Informace o nabídce
Číslo zakázky 10834
Datum vložení 16.07.2024
Datum aktualizace 16.07.2024
Prodej, RD 3+1, Sedliště, Plzeň-jih
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
lname: fname: phone:

Popis nemovitosti

Prodej, RD 3+1, Sedliště, Plzeň-jih

Hledáte nemovitost na krásném a klidném místě obklopené rozmanitou přírodou, kde můžete v klidu a bez vyrušení odpočívat a relaxovat?

Máme pro Vás jedinečnou příležitost vlastnit právě takovou nemovitost, nacházející se v obci Sedliště, v okrese Plzeň - jih, o celkové výměře 359 m2, (zastavěná plocha 121 m2, pozemek 238 m2). Dále je zde možnost dokoupení navazujícího pozemku o výměře 806 m2. Jedná se o dvoupodlažní částečně podsklepený zděný dům. Celá budova prošla kompletní precizní a vkusně zvolenou rekonstrukcí a je tak vhodná jak k celoročnímu užívání tak jako víkendové místo, kde naleznete dostatek klidu a soukromí. Dům je napojen z inženýrských sítí, na elektřinu, plyn, odpady svedeny do vlastní ČOV. Ústřední vytápění objektu a ohřev vody je řešen plynovým kotlem. Ve všech místnostech jsou osazeny radiátory, koupelny a předsíň nabízejí navíc komfort podlahového topení, v přízemí doplněného topným žebříkem.

Do domu vcházíme prostornou chodbou, kde se nachází zároveň vstup do hlavní kuchyně, velkého obývacího pokoje, koupelny, sklepa, dále je zde dřevěné schodiště do 2.NP, kde nalezneme pokoj velkorysých rozměrů s menším kuchyňským koutem, ložnici a WC s umyvadlem, kde též umístěný i plynový kotel.

Obec Vám nabízí ideální spojení klidného venkovského života s dostupností základních služeb a sociálního vybavení obce. Tato nemovitost je ideální jak pro rodiny s dětmi tak pro víkendové chalupáře, nebo milovníky přírody, turistiky a vesnického stylu života. V obci nalezneme dostupnost na dopravní spojení s častými autobusovými spoji, základní občanskou vybavenost jako: poštu, obecní úřad, sportoviště, hostinec, potraviny. Pro příznivce aktivnějšího stylu života nabízí obec spoustu využití jako např. hřiště, tělocvičnu, různé společenské akce a v blízkém okolí se nachází také spousta stezek a cyklostezek. Obec Sedliště je situovaná 7 km severovýchodním směrem od Nepomuku a nedaleko zámku Zelená hora, chráněné krajinné oblasti Brdy. Ve městě Nepomuk s rozšířenou občanskou vybaveností nalezneme základní a mateřskou školu, obchody a další služby. Dům se prodává vybavený dle fotografií, disponuje garáží a vlastní studnou.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena domu
4 950 000
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
10834
Datum aktualizace
16.07.2024
K dispozici od
01.03.2024
Poloha objektu
Samostatný
Druh objektu
Cihlová
Umístění objektu
Centrum obce
Dispozice
4 pokoje
Vybaveno
Částečně
Zastavěná plocha m2
121
Užitná plocha m2
115
Plocha parcely m2
359
Počet podlaží objektu
2
Počet garáží
1
Elektřina
Elektro - 230 V, Elektro - 400 V
Zástavba
Venkovská
Topení
Lokální tuhá paliva, lokální elektrické, ústřední plynové
Doprava
Silnice, autobus
Komunikace
Asfaltová
Plocha sklepa m2
1
Počet sklepů
1
Plocha zahrady m2
238
Podlaží podzemní
1
Datum nastěhování
01.03.2024
Popis domu
Kategorie
Druh domu
Typ domu
Patrový
Stav domu
Po rekonstrukci
Voda
Voda - studna
Odpad
ČOV pro celý objekt
Plyn
Plynovod
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
G - Mimořádně nehospodárná
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry
Poloha zadaná inzerátem je obec