Prodej, hotel, 390 m2 v Zlatých Horách, okres Jeseník

7 490 000
Lokalita
Okres Jeseník
Obec Zlaté Hory
Ulice nám. Svobody
Informace o nabídce
Číslo zakázky 12772
Datum vložení 10.07.2024
Datum aktualizace 11.07.2024
Prodej penzionu v Jeseníkách.
Kontakt na realitní kancelář
phone: email: fullname:

Popis nemovitosti

Prodej penzionu v Jeseníkách.

Prodej Penzionu s Restaurací v Jeseníkách: Příběh Plný Kouzla a Možnosti
V malebném městečku Jeseníky, na ulici Náměstí Svobody, stojí penzion, který má za sebou bohatou historii a před sebou zářivou budoucnost. Tento penzion, který se nachází v samém srdci města, je nyní na prodej a čeká na nového majitele, který bude pokračovat v jeho příběhu.

Penzion byl postaven na počátku 20. století a od té doby se stal nedílnou součástí místní komunity. Během let prošel několika rekonstrukcemi, aby splňoval moderní standardy, ale zároveň si zachoval svůj původní šarm a atmosféru. Během měsíce bude dokončena nová fasáda, která dodá budově svěží a atraktivní vzhled, a přitom zachová její historický charakter.



Penzion nabízí ubytování ve dvou patrech s celkem 7 komfortními pokoji, z nichž každý má vlastní koupelnu a toaletu. K dispozici je také sklad prádla, úklidová místnost a kotelna, což zajišťuje pohodlí a efektivní provoz. Každý je navržen tak, aby vám poskytl maximální pohodlí a pocit domova.

V přízemí se nachází prostorná restaurace, která je ideálním místem pro pořádání rodinných oslav firemních akcí nebo jen příjemného posezení s přáteli. Restaurace má možnost rozšíření předzahrádky, což přiláká ještě více hostů během letních měsíců. Bar s recepcí je centrem dění, kde si můžete vyřídit veškeré záležitosti a zároveň si skvělou atmosféru.

Penzion je částečně podsklepený, což poskytuje další úložné prostory. Za penzionem je zahrádka, ideální pro relaxaci nebo grilování. Dostatek parkovacích míst před i za penzionem zajišťuje pohodlné parkování pro hosty.



Penzion je plně vybaven a připraven k okamžitému pokračování v provozu. V ceně je zahrnuto veškeré vybavení kuchyně, což vám umožní začít podnikat bez dalších investic. Vše je pečlivě připraveno tak, aby nový majitel mohl okamžitě navázat na úspěšný provoz.

Velkou výhodou je možnost převzetí hypotečního úvěru s výhodnou úrokovou sazbou 1,89 %, což vám umožní financovat koupi za velmi výhodných podmínek.

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a navštivte mě ještě dnes pro více informací a prohlídku tohoto kouzelného penzionu s restaurací v srdci Jeseníků. Staňte se součástí jeho příběhu a přidejte svou vlastní kapitolu!

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena objektu
7 490 000
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
12772
Datum aktualizace
11.07.2024
K dispozici od
10.07.2024
Druh objektu
Cihlová
Vybaveno
Ano
Zastavěná plocha m2
175
Užitná plocha m2
390
Plocha parcely m2
297
Počet podlaží objektu
3
Elektřina
Elektro - 230 V, Elektro - 400 V
Topení
Lokální plynové
Doprava
Silnice, autobus
Komunikace
Asfaltová
Datum nastěhování
10.07.2024
Popis objektu
Kategorie
Typ domu
Patrový
Typ zařízení
Penzion
Stav objektu
Velmi dobrý
Voda
Voda - dálkový vodovod
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
G - Mimořádně nehospodárná
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry
Poloha zadaná inzerátem je ulice