Prodej, jiný, m2 ve Velké Chmelištné, okres Rakovník

9 999 000
Lokalita
Okres Rakovník
Obec Velká Chmelištná
Ulice skryto
Informace o nabídce
Číslo zakázky 0071
Datum vložení 25.06.2024
Datum aktualizace 25.06.2024
Prodej objektu občanské vybavenosti v OV na pozemku 5620 m2, v obci Velká Chmelištná, okres Rakovník
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
fname: email: phone:

Popis nemovitosti

Prodej objektu občanské vybavenosti v OV na pozemku 5620 m2, v obci Velká Chmelištná, okres Rakovník

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji komerční nemovitost v obci Velká Chmelištná, okres Rakovník.
Objekt je zkolaudován jako centrum sociálních služeb a do roku 2019 byl k těmto účelům plně využíván. Skládá se z hlavní, patrové budovy, která prošla kompletní rekonstrukcí (poslední v roce 2016) a dvou vedlejších, také postupně rekonstruovaných budov, původních stodol, sloužících jako dílna, sklad a zázemí pro personál.
Soubor pozemků má celkovou výměru 5 620 m2, je možné ho případně rozdělit a pokračovat v další výstavbě dle podnikatelského záměru. Zastavěná plocha včetně vedlejších staveb je 1.100 m2. Užitná plocha nemovitosti je pak 1.200 m2, z toho hlavní budovy 885 m2.
V přízemí hlavní budovy, se nachází profesionálně vybavená kuchyně (konvektomat, digestoř, odsávání, vše v nerezu), přípravna, šatna, sklady (částečně podsklepeno), obchod, obytné místnosti, dva sály (vzduchotechnika), výčep, terasa, ordinace lékaře, sociální zařízení, knihovna a další. V patře je pak umístěno 8 velmi prostorných pokojů, většina má vlastní sociální zařízení, některé vstup na terasu s výhledem do krajiny. Centrem dění je prostorný, společenský sál s množstvím stropních oken a možností využití i pro společné setkávání a relaxaci. Možnost další vestavby v půdním prostoru.
Objekt je napojen na elektřinu (aktuálně odpojen elektroměr), vytápění zajišťuje moderní technologie profesionálně vybavené kotelny – jeden kotel s dávkovačem na pelety a druhý na lisované brikety. Ohřev vody je zajištěn solárními panely a elektrickým bojlerem. Nemovitost má vlastní zdroj vody - vrtanou studnu (17 m) s dostatkem pitné vody a dále je na pozemku i studna kopaná s užitkovou vodou na zalévání (2,5 m). Odpady jsou svedeny do 2 velkoobjemových, betonových jímek (9 m3 a 13 m3). Menší jímka je připravena pro umístění čističky, je zde vpusť do potoka pod silnicí, zatím nutný vývoz. Na větší jímku je napojen odpad z kuchyně. Plyn zde zaveden není.
Nemovitost jako celek v sobě skrývá značný potenciál. Dle územního plánu je možná rekolaudace i pro bytové účely – pozemky patří do smíšeného obytného území. Objekt je tak možno využít k jakémukoliv podnikatelskému záměru – lze využít jako ubytovnu pro zaměstnance, startovací byty, školící středisko - sportovně-tělovýchovné aktivity či provoz restaurace, hotelu s dobudováním wellness či využití areálu pro skladování či drobnou výrobu.
Velká Chmelištná leží ve spádové oblasti Středočeského, Plzeňského a Ústeckého kraje. Dojezd do Prahy cca 1 hod. 20 min., do Plzně, Karlových Varů a Žatce cca 45 minut. Obcí Čistá, 4 km vzdálené, prochází vlaková železniční trať Rakovník – Mladotice, je zde veškerá občanská vybavenost.
Nabízený prostor je volný dle domluvy a bude připraven pro okamžité zahájení vašeho podnikání. Pro více informací a sjednání termínu prohlídky kontaktujte makléře na 602 300 050.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena objektu
9 999 000
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
0071
Datum aktualizace
25.06.2024
K dispozici od
18.03.2024
Druh objektu
Smíšená
Umístění objektu
Klidná část obce
Zastavěná plocha m2
1100
Užitná plocha m2
1200
Počet podlaží objektu
2
Počet míst k parkování
10
Elektřina
Elektro - 230 V
Zástavba
Obytná
Telekomunikace
Internet
Topení
Lokální tuhá paliva
Doprava
Silnice, autobus
Komunikace
Asfaltová
Datum nastěhování
18.03.2024
Popis objektu
Kategorie
Účel budovy
Jiný
Typ domu
Patrový
Stav objektu
Velmi dobrý
Voda
Voda - zdroj pro celý objekt, Voda - studna
Odpad
Septik, jímka
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
D - Méně úsporná (příloha)
Vyhláška
264/2020 Sb.
Spotřeba
205 kWh/m² za rok
Zobrazit další parametry Skrýt parametry
Poloha zadaná inzerátem je část města