Prodej, rodinný dům, 132 m2 v Červené Vodě, okres Ústí nad Orlicí

VybavenýVybavenýNovostavbaNovostavbacihlovácihlová
cena u makléře
Lokalita
Okres Ústí nad Orlicí
Obec Červená Voda
Ulice skryto
Informace o nabídce
Číslo zakázky 2406
Datum vložení 17.07.2024
Datum aktualizace 18.07.2024
Prodej luxusní novostavby pod Bukovou Horou
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
fname: email: lname: phone:

Popis nemovitosti

Prodej luxusní novostavby pod Bukovou Horou

Nabízíme k prodeji luxusní novostavbu ve vyhledávaném resortu Buková Hora - Čenkovice v části obce Mlýnický Dvůr - Červená Voda. Dům je necelý 1 km od jedné z největších sjezdovek v České republice. Nedaleko resortu Dolní Morava, který se pyšní nejdelším visutým mostem na světě, stezkou v oblacích, mamutí horskou dráhou, mamutím vodním parkem a dalšími zajímavostmi.
Jedná se o velmi vkusnou novostavbu rodinného domu s prvky kamenného obložení s kombinací dřevěného obložení stropů, dobře zateplenou a plastovými okny s trojskly. Nemovitost se vyznačuje nádherným umístěním na samostatné parcele o rozloze 1035m². Dispozice domu a velikost pozemku je v dané lokalitě ojedinělá. Podobnou nemovitost ve stavu precizně a komfortně zbudované novostavby, dispozicích 5+kk s prostornými pokoji a takto rozlehlým pozemkem v této lokalitě nenaleznete. Nové majitele bude dům hýčkat svým exkluzivním prostorem nejen uvnitř, ale i venku. Tento přízemní bungalov disponuje 5 prostornými a útulnými pokoji, nabízí zastavěnou plochu 155m², užitnou plochu 132m² a vynikající dostupnost s možností bezbariérového přístupu.
Tento luxusní dům nadchne i ty nejnáročnější zájemce svými precizními detaily. Elektrické podlahové vytápění spolu s možností živého ohně v krbu zajišťuje maximální komfort a pohodlí v chladnějším období. Z krbu jsou vyvedeny výdechy k rozvodu teplého vzduchu do pokojů. Tento proces je důmyslně řízen automatem, který novému majiteli ušetří peníze svým ekonomickým provozem a zajišťuje opravdu vynikající komfort s nenapodobitelným teplem domácího krbu. Tento systém navíc umožňuje dům vytápět i při případném výpadku elektřiny. Dům je napojen na kanalizaci, vodovod a moderní internetové připojení. A to není vše! Příprava na solární panely, průstupy na klimatizaci a další technologické vychytávky jsou v domě samozřejmostí. Vozovka až k domu a dostupnost veřejné dopravy (vlak, silnice, autobus) zaručují pohodlné a rychlé spojení s okolím. Červená Voda, vzdálená pouhých 5 km, zajišťuje kompletní občanskou vybavenost včetně lékařů a dalších služeb.
Noví majitelé mají v rámci ceny možnost výběru nové kuchyňské linky a pár dalších úprav, které Vám rád sdělím při prohlídce.
Tato unikátní nemovitost nabízí nejen kvalitní a komfortní bydlení, ale také výjimečnou atmosféru a klidnou lokalitu. Přijďte „nasát“ ten klid a omamný čerstvý vzduch v prostředí Bukovky. Pro ty, kteří hledají luxusní životní styl spojený s příjemným prostředím Orlických hor, skvělou možností letních a zimních sportů, houbaření, dlouhých túr a nejrůznějšího vyžití nejen v přírodě, je tato nemovitost ideální volbou. V případě zájmu o prohlídku, kterou Vám opravdu vřele doporučuji, mi neváhejte zavolat.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena:
cena u makléře
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
2406
Datum aktualizace
18.07.2024
Poloha objektu
Samostatný
Druh objektu
Cihlová
Umístění objektu
Centrum obce
Dispozice
5 a více pokojů
Vybaveno
Ne
Zastavěná plocha m2
155
Užitná plocha m2
132
Plocha parcely m2
1035
Počet podlaží objektu
1
Počet garáží
Ostatní
Bezbarierový přístup
Zástavba
Venkovská
Telekomunikace
Internet
Sítě
Kabelové rozvody
Topení
ústřední elektrické
Doprava
Vlak, silnice, autobus
Komunikace
Asfaltová
Plocha zahrady m2
1190
Rok kolaudace
2022
Popis domu
Kategorie
Druh domu
Typ domu
Přízemní
Stav domu
Novostavba
Odpad
Kanalizace
Plyn
Plynovod
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
C - Úsporná (příloha)
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry
Poloha zadaná inzerátem je část města