Prodej, chata, 63 m2 v Chrášťanech, okres České Budějovice

1 450 000
Lokalita
Okres České Budějovice
Obec Chrášťany
Ulice 29
Informace o nabídce
Číslo zakázky XVA-IH-CHa202401001
Datum vložení 03.10.2024
Datum aktualizace 03.10.2024
Pašovice (Chrášťany na českobudějovicku) - prodej nenáročné rekreační chaty se zahradou
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
lname: email:

Popis nemovitosti

Pašovice (Chrášťany na českobudějovicku) - prodej nenáročné rekreační chaty se zahradou

Dovoluji si vám exkluzivně nabídnout nenáročnou rekreační chatu v katastru obce Pašovice (Chrášťany na Českobudějovicku). Nabízená chata č. e. 29 je vystavěna nad pravým břehem řeky Vltavy pod vodním dílem Kořensko, tedy už na „Orlické vodě.
Dřevěná montovaná chata ze šedesátých let je postavena na betonových základových pasech jako dvoupodlažní (druhým podlažím je obytné podkroví), nepodsklepená stavba k rodinné rekreaci.
Přes venkovní zastřešenou terasu (10,3 m2) -vstupujeme do přízemní chodby (10,3 m2) a dále do obytné místnosti (19,7 m2) s otevřeným krbem, krbovými kamny a místem pro kuchyňku. Z chodby vystoupáme (po dřevěném žebříkovém schodišti) do obytného podkroví s místnostmi chodbičky (4,0 m2), ložnice (4,4 m2) a pokoje (9,9 m2) s předloženým krytým balkonem (3,9 m2). V chatě není sociální zázemí – je tedy bez koupelny. Suchý záchod (kadibudka) je umístěn na zahradě.
Chata je vystavěna na vlastní stavební parcele (102 m2), obklopené vlastní zahradou (711 m2). Přístup a příjezd k chatě je zajištěn po polní a lesní cestě (ve vlastnictví obce), průjezdné běžnými osobními automobily. Od řeky Vltavy je chata vzdálena vzdušnou čarou 92 m, vysoko nad záplavovým pásmem. Přímo k řece se dostaneme nenáročným sestupem (převýšení cca 15 m) přes les ve vlastnictví Lesů ČR a pozemek Povodí Vltavy – tedy neomezeným, legálním přístupem.
Chata je napojena na dodávku elektřiny, není zásobena vodou a není odkanalizována. Vodu je možné řešit vlastním vrtem, odkanalizováni do vlastní jímky
Nabízená chata je ve standardu šedesátých let, je v původním, průměrně udržovaném stavu. Svým určením je vhodná spíše pro pohodovou, nenáročnou rodinu s blízkým vztahem k přírodě. Rozhodně zde neočekávejte nadstandard a luxus. V chatě je vše funkční, do současné doby byla užívána rodinou původního vlastníka. Prodávána je z důvodu nepotřebnosti.Vlastnická práva k nabízeným nemovitostem nejsou nikým a ničím omezena, předání může proběhnou okamžitě. PENB se pro sezónní rekreační chaty ze zákona nezpracovává
Osobní prohlídku nemovitosti sjednávejte na e-mailové adrese: prohlidky@realityhornak.cz

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena objektu
1 450 000
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
XVA-IH-CHa202401001
Datum aktualizace
03.10.2024
Poloha objektu
Samostatný
Druh objektu
Dřevěná
Umístění objektu
Okraj obce
Dispozice
2 pokoje
Vybaveno
Částečně
Zastavěná plocha m2
44
Užitná plocha m2
63
Plocha parcely m2
813
Počet podlaží objektu
2
Počet parkovišť
1
Počet garáží
Elektřina
Elektro - 230 V, Elektro - 400 V
Zástavba
Rekreační
Topení
Lokální tuhá paliva
Doprava
Silnice, autobus
Komunikace
 
Plocha zahrady m2
769
Popis objektu
Kategorie
Typ domu
Patrový
Stav objektu
Dobrý
Průkaz energetické náročnosti budovy
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry