zpět

Prodej, rodinný dům, 223 m2 v Protivíně, okres Písek

VybavenýVybavenýsmíšenásmíšená
7 490 000
Lokalita
Okres Písek
Obec Protivín
Ulice Hřbitovní
Informace o nabídce
Číslo zakázky 22606
Datum vložení 23.07.2024
Datum aktualizace 23.07.2024
NA PRODEJ - řadový zrekonstruovaný dům s půdní vestavbou - ul. Hřbitovní, Protivín
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
phone: lname: fname: email: fullname:

Popis nemovitosti

NA PRODEJ - řadový zrekonstruovaný dům s půdní vestavbou - ul. Hřbitovní, Protivín

Dobrý den,
jsem velmi ráda, že vám mohu představit tento zrekonstruovaný řadový rodinný dům o dispozici 4+kk, který se nachází na dobré adrese v zástavbě rodinných domů, v bezpečné a klidné ulici ve městě Protivín, v okrese Písek. Toto malebné město vám poskytne vše potřebné, najdete zde školu se školkou, poštu, lékárnu, supermarkety, restauraci a dokonce i třeba krokodýlí zoo. Navíc jsou zde i dobře řešené autobusové a vlakové spoje, a autem jste ve městě Písek nebo Vodňany za pouhých 10 minut, a ve městě Týn nad Vltavou za 20 minut.

Rodinný dům s velkou vydlážděnou terasou, garáží a zahradou bude ideálním zázemím pro vaší celou rodinu. Přízemí domu disponuje prostorným obývacím pokojem s kuchyňskou linkou vybavenou moderními vestavěnými spotřebiči, nadčasovou koupelnou se sprchovým koutem a vanou, dále ložnicí nebo pokojem pro hosty, šatnou s velkou vestavěnou skříní, halou s kvalitním dřevěným schodištěm a technickou místností. První patro, které je zatím nedokončené, může disponovat 3 obytnými pokoji, kanceláří, koupelnou se sprchovým koutem, chodbou a skladovací místností s vchodem na půdu. Prostoru je tu opravdu hodně. Dům poskytne celkem 223 m2 užitné plochy.

Stavba ze smíšeného zdiva prošla kompletní rekonstrukcí v roce 2020. Součástí rekonstrukce byly nové rozvody vody i elektřiny, výměna zdroje vytápění (kotel na pelety a elektrokotel), instalace podlahového topení, kompletní rekonstrukce interiéru, byla zde provedena hydroizolace základů, dále nová fasáda, střešní krytina a klempířské prvky. V roce 2023 proběhla přestavba půdních prostor na obytné. Tato přestavba nebyla zatím dokončena a nový majitel si tedy tyto prostory může přizpůsobit svým představám a potřebám. Některé možnosti jsem vám nastínila formou vizualizací, které najdete u fotografií a ve videu.

Pozemek o celkové rozloze 808 m2 rozděluje stavba na dvě části. Část pozemku před domem prošla terénními úpravami a nyní poskytne jedno vydlážděné parkovací stání a hezkou okrasnou předzahrádku. Za domem na druhé části pozemku najdeme prostornou vydlážděnou terasu, zděnou stavbu vedenou jako garáž a vydlážděné schody vedoucí na travnaté plochy o výměře 340 m2. Na pozemku tedy zůstane i tak dostatek místa, kde si budou moci vaše děti hrát, anebo kde budete moci zahradničit. K zalévání vaší zahrádky pak můžete využít vlastní vrtanou studnu.

Na nemovitostech neváznou žádná věcná omezení bránící užívání a jsou plně připraveny pro nového majitele. Je zde zapsáno pouze věcné břemeno ke spravování připojené sítě od EG.D (E.on) a dále zástavní právo, které bude v rámci převodu vymazáno. Nemovitosti jsou v osobním vlastnictví zapsané na č. LV 1790 pod k.ú. Protivín.

Tak pokud vás nabídka zaujala, určitě se mi ozvěte a já vám velmi ráda zašlu veškeré informace o domu vč. jeho technických parametrů. Pokud byste už předem chtěli zjistit podmínky financování, určitě se mi také ozvěte.

Budu se těšit na slyšenou a na viděnou, Anika Bártlová.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena domu
7 490 000
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
22606
Datum aktualizace
23.07.2024
K dispozici od
23.07.2024
Poloha objektu
řadový
Druh objektu
Smíšená
Umístění objektu
Klidná část obce
Dispozice
4 pokoje
Vybaveno
Ne
Zastavěná plocha m2
154
Užitná plocha m2
223
Plocha parcely m2
808
Počet podlaží objektu
2
Počet parkovišť
1
Počet garáží
1
Elektřina
Elektro - 230 V, Elektro - 400 V
Ostatní
Vlastnictví převod
Zástavba
Obytná
Telekomunikace
Telefon, internet
Sítě
Kabelová televize
Topení
ústřední tuhá paliva, ústřední elektrické
Doprava
Vlak, silnice, autobus
Komunikace
Asfaltová
Plocha zahrady m2
555
Datum nastěhování
23.07.2024
Popis domu
Kategorie
Druh domu
Typ domu
Patrový
Voda
Voda - dálkový vodovod, Voda - studna
Odpad
Kanalizace
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
G - Mimořádně nehospodárná
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry
Poloha zadaná inzerátem je ulice