Prodej, chata, 65 m2 v Železné Rudě, okres Klatovy

5 990 000
Lokalita
Okres Klatovy
Obec Železná Ruda
Ulice Pamferova Huť 46
Informace o nabídce
Číslo zakázky 0689
Datum vložení 16.07.2024
Datum aktualizace 16.07.2024
Horská chalupa | Železná Ruda
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
phone:

Popis nemovitosti

Horská chalupa | Železná Ruda

Exkluzivně nabízíme k prodeji starší horskou chalupu v překrásné šumavské krajině, na samotě, v obklopení nádherných luk a lesů. S malebnou zahrádkou a dechberoucím výhledem do okolí.

Chalupa je určena k rekonstrukci a nabízí potenciál k vykouzlení naprosto dokonalého ráje uprostřed Šumavy, s výhledem do okolní svěží zeleně, kterou se pyšní právě tato oblast. Chalupa má v současné době dispozici 3+1 (+ velká místnost sloužící jako dílna) a je zde možnost případného zvětšení obytné části. Okolí chalupy a přilehlého pozemku je nezastavitelné a vy tak můžete mít jistotu, že překrásný výhled do okolí nebude žádnou další stavbou narušen.

Jako odpad zde slouží septik a již je vydáno stavební povolení k vybudování vlastní studny, neboť v současné době není na pozemek přivedena voda.

Chalupa se nachází v osamocené „osadě“ Pamferova Huť, nedaleko oblíbené Železné Rudy. Její historie sahá až do 18. století a dnes je Pamferova Huť doslova oázou klidu a ticha, obklopená hustými šumavskými lesy a čistými potoky. Je ideálním místem pro milovníky turistiky a cyklistiky. V okolí se nachází mnoho naučných stezek a atraktivních turistických cílů – Černé nebo Čertovo jezero, lyžařský areál Špičák, Pancíř a nespočet dalších zajímavostí a přírodních krás. Jen za pár minut jízdy autem se dostanete na hraniční přechod s Německem a můžete obdivovat německou stranu Šumavy, která má také rozhodně co nabídnout – hora Velký Javor, překrásná jezera Arbersee a mnoho dalšího. Sportovní vyžití a možnost k trávení volného času zde rozhodně najdete v každém ročním období.

Ať už hledáte klidné místo k relaxaci nebo dobrodružství v horách, tady jej určitě najdete. Nemovitost je ideální také jako investiční příležitost – Šumava je velmi atraktivní a lukrativní lokalitou s nespočtem turistických cílů a velkým zájmem o pronájem ubytovacího zařízení.

MAHOON je připraven Vám vyřídit nejvýhodnější financování nemovitosti a také její následnou správu a pronájem. Umíme připravit komplexní řešení v oblasti financí – pojištění, investice, finanční analýzu a s tím související unikátní životní plán prosperity.

Pro více informací kontaktujte tým MAHOON.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena objektu
5 990 000
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
0689
Datum aktualizace
16.07.2024
K dispozici od
01.10.2024
Poloha objektu
řadový
Druh objektu
Smíšená
Umístění objektu
Polosamota
Dispozice
3 pokoje
Vybaveno
Částečně
Zastavěná plocha m2
42
Užitná plocha m2
65
Plocha parcely m2
528
Počet podlaží objektu
2
Počet garáží
Ochrana
CHKO
Zástavba
Rekreační
Topení
Lokální tuhá paliva
Doprava
Autobus
Komunikace
Asfaltová
Plocha zahrady m2
486
Datum nastěhování
01.10.2024
Popis objektu
Kategorie
Typ domu
Patrový
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Odpad
Septik
Průkaz energetické náročnosti budovy
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry