Prodej, byt 2+kk, 50 m2 v Nižboru, okres Beroun

VybavenýVybavený1. patro1. patro
3 290 000 cena včetně provize, právního a hypotéčního servisu
Lokalita
Okres Beroun
Obec Nižbor
Ulice Křivoklátská 4
Informace o nabídce
Číslo zakázky 12821
Datum vložení 17.07.2024
Datum aktualizace 17.07.2024
Byt 2+kk (60 m2) se zahrádkou v ulici Křivoklátská - Nižbor
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
email: fname: phone:

Popis nemovitosti

Byt 2+kk (60 m2) se zahrádkou v ulici Křivoklátská - Nižbor

Pokud toužíte po bydlení, které harmonicky spojuje prvky přírody a komfort rodinného domu, a přitom se nachází v bytové jednotce situované v atraktivní turistické lokalitě s dobrou dopravní dostupností do Berouna autem, autobusem či vlakem, je tato nabídka přímo pro vás.

Výhradně nabízíme atypický byt v osobním vlastnictví v ulici Křivoklátská, Nižbor. Byt je přízemní a je součástí bytového domu s celkem 7 byty, má vlastní vchod a zahrádku ve společném užíváním s vedlejší bytovou jednotkou (tato zahrádka je k užívání pouze dvěma jednotkám). Zahrádka poskytuje soukromý a umožňuje příjemné posezení s možností případného grilování.

Po vstupu do bytu se nachází předsíň, z které se vchází z jedné strany do koupelny s vanou, (kde je prostor i na pračku) a na níž navazuje samostatná toaleta oddělená dveřmi. Na opačné straně chodby vcházíme do prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem a místem pro jídelní stůl. Díky vysokému stropu zde byl i prostor vybudovat praktické spací patro a navýšit tak užitnou plochu bytu (cca 10 m2). Z obývacího pokoje se vchází do dalšího pokoje, který lze využít jako další ložnici či pracovnu. K pokoji náleží samostatná komora (šatna).

Na podlaze je položena plovoucí podlaha v koupelně, předsíni a na toaletě dlažba. Nemovitost je napojena na kanalizaci, jako zdroj pitné vody slouží vlastní studna. Vytápění nemovitosti je řešeno klimatizační jednotkou, která v létě chladí a v zimě topí a dále jsou k dispozici elektrické konvektory (v bytě sazba D57D - dvoutarifní sazba, kde zákazníci využívají tzv. nízký tarif s nižší cenou a to po 20 hodin denně).

Nižbor je malebná obec ve Středočeském kraji, ležící 7 km od Berouna a 35 km od Prahy. Nabízí klidné bydlení s dobrou dostupností do větších měst. Má základní občanskou vybavenost jako mateřskou a základní školu, praktického lékař pro děti i dospělé, menší obchody s potravinami, cukrárna, restaurace, poštu, kulturní dům, sportovní areál.

Je známý především díky svému sklářskému průmyslu a historickým památkám. Dominantou obce je zámek Nižbor. Přírodní krásy, historické památky a živá kultura dělají z Nižboru atraktivní místo k životu.

Pro více informací a sjednání prohlídky neváhejte kontaktovat makléře nabídky.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena bytu
3 290 000
Poznámka
Cena včetně provize, právního a hypotéčního servisu
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
12821
Datum aktualizace
17.07.2024
Druh objektu
Cihlová
Umístění objektu
Klidná část obce
Vybaveno
Částečně
Užitná plocha m2
60
Plocha parcely m2
60
Počet podlaží objektu
1
Celková podlahová plocha m2
50
Počet garáží
Elektřina
Elektro - 230 V
Telekomunikace
Internet
Topení
Lokální elektrické
Doprava
Vlak, silnice, MHD, autobus
Popis bytu
Kategorie
Číslo podlaží v domě
1
Dispozice bytu
Vlastnictví
Stav bytu
Velmi dobrý
Voda
Voda - studna
Odpad
Kanalizace
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
D - Méně úsporná
Vyhláška
78/2013 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry