Prodej, rodinný dům, 258 m2 v Albrechticích nad Vltavou, okres Písek

VybavenýVybavenýsmíšenásmíšená
7 345 000
Lokalita
Okres Písek
Obec Albrechtice nad Vltavou
Ulice 92
Informace o nabídce
Číslo zakázky XVA-IH-RD20240808
Datum vložení 13.08.2024
Datum aktualizace 14.08.2024
Albrechtice nad Vltavou - prodej rodinného domu s vestavěnou garáží a zahradou
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
fullname: fname: phone: lname:

Popis nemovitosti

Albrechtice nad Vltavou - prodej rodinného domu s vestavěnou garáží a zahradou

Dovoluji si Vám exkluzivně nabídnout koupi zcela zrekonstruovaného, úsporného RD s vestavěnou garáží, uzavřeným dvorkem a zahradou v Albrechticích nad Vltavou.
RD č.p. 92 byl vystavěn na počátku minulého století. Současnými majiteli byl v letošním roce velmi velkoryse a nadstandardně rekonstruován do současné podoby dvoupodlažního, nepodsklepeného RD o dispozici 6+1 se dvěma sociálními zázemími, dvěma šatnami, technickou a skladovou místností. Při rekonstrukci byl kladen maximální důraz na technologickou kázeň, zejména v oblasti statiky, hydroizolace a tepelné i zvukové izolace domu.
Obvodové kamenné zdivo (tl. až 1300 mm) bylo zachováno, opatřeno novou fasádou. Dostavovaná část přízemí byla vyzděna z YTONGU 300 mm a zateplena 150 mm polystyrénem. Stavební otvory byly osazeny novými okny (s izolačním trojsklem) a vchodovými dveřmi VEKRA. Kompletně byly vybourány původní dřevěné podlahy (do hloubky 600 mm) a byly nahrazeny novou skladbou: protiradonově odvětrávaným štěrkovým ložem, 150mm betonem s hydroizolací, 160 mm podlahovým polystyrénem, podlahovým topením a lepeným vinylem.
Spodní stavba byla svázána novým železobetonovým věncem, na kterém spočívá dřevěný trámový strop s nezávislým, samonosným sádrokartonovým podhledem. Záklop je tvořen z dvojitých (19 mm) OSB desek, pokládaných „na kříž“. Na deskách je položen 60 mm polystyrén, 50 mm kročejová izolace a suché podlahové vytápění. Jako finální vrstva je projektován lepený vinyl.
Nadezdívka nad stropní konstrukcí (YTONG 450 mm) je opět svázána ŽB věncem, na který je uložena sedlová konstrukce střechy. K posílení statiky jsou dřevěné prvky krovu zesíleny válcovanými ocelovými profily, kotvenými do věnce. Tepelnou pohodu podkroví zajišťuje 300mm vrstva izolační skelné vaty a kvalitní střešní okna VELUX. Střešní plášť je proveden z betonové střešní krytiny BRAMAC.
Rodinný dům je vystavěn na vlastní stavební parcele o výměře 300 m2 (zast. plocha 180 m2, zbytek tvoří uzavřený dvorek), na kterou navazuje zahrada o celkové výměře 892 m2. Nemovitosti jsou napojené na dodávku elektřiny, vodou jsou zásobovány z obecního vodovodu, odkanalizovány do obecní kanalizace. Užitková voda na splachování (v domě jsou dvojité rozvody vody) a na zalévání zahrady a je odebírána z vlastní studny.
Vytápění je zajištěno teplovodním podlahovým a vytápěním, napojeným na výkonné tepelné čerpadlo. Účinnost vytápění je podpořena rekuperací. Teplá užitková voda je připravována rovněž tepelným čerpadlem.
Rekonstrukce domu (včetně fasády) bude dokončena nejpozději v září roku 2024. Noví majitelé si na vlastní náklady dokončí pouze horní koupelnu a finální nášlapné vrstvy podlah v podkroví.
Nabízené nemovitosti jsou situovány ve velmi klidné části obce. Příjezdovou komunikací je vedlejší (obecní) ulice, s minimálním dopravním zatížením – do této lokality přijíždějí prakticky pouze majitelé dvou sousedních nemovitostí.
Koupi nabízených nemovitostí, vzhledem k nadstandardnímu provedení a klidné lokalitě velmi rád doporučuji.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena domu
7 345 000
Poplatky
Včetně poplatků
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
XVA-IH-RD20240808
Datum aktualizace
14.08.2024
Poloha objektu
Samostatný
Druh objektu
Smíšená
Umístění objektu
Klidná část obce
Dispozice
5 a více pokojů
Vybaveno
Částečně
Zastavěná plocha m2
180
Užitná plocha m2
258
Plocha parcely m2
1192
Počet podlaží objektu
2
Počet parkovišť
1
Počet garáží
1
Elektřina
Elektro - 230 V, Elektro - 400 V
Ostatní
Bezbarierový přístup
Zástavba
Obytná
Telekomunikace
Internet
Topení
 
Doprava
Silnice, autobus
Komunikace
Asfaltová
Plocha zahrady m2
892
Popis domu
Kategorie
Druh domu
Typ domu
Patrový
Stav domu
Velmi dobrý
Voda
Voda - dálkový vodovod
Odpad
Kanalizace
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
D - Méně úsporná (příloha)
Vyhláška
264/2020 Sb.
Spotřeba
132 kWh/m² za rok
Zobrazit další parametry Skrýt parametry